Meer resultaten voor safari en strandvakantie kenia

safari en strandvakantie kenia
 
Rondreis Kenia, Safari Strand De wereld is Kras.
dieren die zich in de buurt van uw tent kunnen begeven. Kenia, Safari Strand. Kenia, het land van wereldberoemde natuurparken, bruisende steden en witte stranden. De safaritochten door het Tsavo National Park laten u de grote diversiteit aan wilde dieren van heel dichtbij aanschouwen.
samenvoegen lening
Kenia 12 daagse privé safari strandvakantie.
12 daagse privé reis vanaf 2095, p.p. Beleef de grenzeloze wildparken aan de voet van de Kilimanjaro op weg naar de smaragdkleurige Indische oceaan. Een verkenningstocht met gamedrives afwisselend per safarivoertuig en per voet. Kenia 12 daagse privé safari strandvakantie.
boekhouder fiscalist
Vakantie Kenia TUI.
Avontuurlijk, paradijselijk en kleurrijk zijn de beste manieren om vakantie in Kenia te omschrijven. Dit Afrikaanse land staat vooral bekend om de safariparken en wilde dieren, maar je kunt ook de tropische kust langs de Indische Oceaan ontdekken. Parelwitte stranden met wuivende palmbomen en luxe resorts vormen hier het decor. Tijdens een safari in het Tsavo National Park heb je veel kans om de Big 5 te spotten.
Autolening
Safari strand in Kenia TravelBird.
Naast een afwisselend binnenland heeft Kenia ook een schitterende kuststrook met parelwitte stranden en een azuurblauwe Indische Oceaan. Hier kun je prachtig snorkelen, genieten van je rust en kennismaken met het leven in de stad Mombasa. Kortom: de perfecte mix van safari en strand vind je in Kenia!
sea life
Safari in Kenia en All-inclusive strandvakantie Voyage Privé: tot 70%.
Op de eerste plaats in de particuliere verkoop van reizen, biedt het zijn flash-verkoop alleen aan zijn leden. Bezoek onze andere diensten: Voyage Privé Frankrijk Voyage Privé Spanje Voyage Privé Italië Voyage Privé Verenigd Koninkrijk Voyage Privé Nederland Voyage Privé Zwitserland Voyage Privé Duitsland. Safari in Kenia en All-inclusive strandvakantie.
philips
All inclusive vakantie Kenia in luxe resort met safari! Holidayguru.nl.
Deze reis biedt overigens een combinatie aan; naast safari krijg je ook de ultieme strandbelevenis. Dat is namelijk ook Kenia: parelwitte stranden omlijnt door groene palmbomen, een strakblauwe lucht en hoge temperaturen. Wie op zoek is naar een zon, zee en strandvakantie is hier ook aan het goede adres!
DetailKenia: Safari strandvakantie De Blauwe Vogel.
contacteer ons Inschrijven nieuwsbrief. 12 daagse luxe SAFARI-reis met strandvakantie. KENIA: SAFARI STRAND! Onze beste publiciteit de vorige deelnemers! KENIA IS EEN PARADIJS VOOR ECHTE SAFARI-LIEFHEBBERS. Niet alleen de grote aantallen dieren zorgen voor een onvergetelijke safari., ook de indrukwekkende en gevarieerde landschappen maken van Kenia een gedroomde bestemming.
Safari strand in Kenia TravelBird.
De eindeloze savanne, de machtige Kilimanjaro, de leeuw die waakt over zijn domein en de gazelle die nipt weet te ontsnappen aan het jachtluipaard, wie wil er nou niet eens in z'n' leven op safari in het fantastische Kenia? Tijdens deze rondreis maak je kennis met het échte Afrika.

Contacteer ons