Resultaten voor vakantie gehandicapten met zorg

vakantie gehandicapten met zorg
 
Relaxed op vakantie met gehandicapte kinderen.
Deze mooie 10-persoons rolstoeltoegankelijke chalet staat aan de Brunssummerheide en heeft veel aanpassingen voor zwaar gehandicapten. Er is een grote slaapkamer binnen met 2 hoog/laag bedden. En er is een tillift met elektrisch kanteljuk. Vanuit de slaapkamer kom je in de aangepaste badkamer: een opklapbare douchebrancard met douche, een opklapbaardouchezitje met douche, een toilet met beugels en een wasbak. Het Bio" vakantieoord" is een vakantiepark op de Veluwe bij Arnhem, speciaal voor gezinnen en groepen met gehandicapte kinderen. Het gehele vakantiepark is volledig rolstoeltoegankelijk en voorzien van vele aangepaste recreatiemogelijkheden. Heel bijzonder is de manege op het terrein waar de kinderen met handicap kunnen paardrijden NCPG. Erve Getkot Boerderijbungalow. Omdat het voor gezinnen waarvan een of meerdere kinderen een beperking hebben niet altijd gemakkelijk is om op vakantie te gaan, heeft Erve Getkot gemeend hier een oplossing voor aan te bieden.
holland security group
Senioren vakanties Zorgvakanties Bijzondere Vakanties.
Gemengde seniorenvakanties; senioren zonder zorgbehoefte of met lichte of intensieve zorgbehoefte. In deze begeleide vakantieweken viert u vakantie in een gemêleerde samenstelling van senioren zonder of met een lichte zorgbehoefte én senioren die meer zorg behoeven. Het activiteitenprogramma met workshops, spelletjes en uitstapjes biedt ruime keuze voor iedereen.
loopbaanbegeleiding
Roompot Care Zorgvakantie.
Met roompot care kunt u zorgeloos op vakantie. Roompot Care is onderdeel van Roompot Vakanties en is gespecialiseerd in vakantie met zorg in de breedste zin van het woord. Ons doel is om gasten die een bepaalde zorgbehoefte hebben een zo plezierig mogelijk verblijf aan te bieden.
thaise rijst
Vakanties De Zonnebloem.
De Zonnebloem organiseert diverse reizen voor mensen met een lichamelijke beperking. Zo vaart ons schip, MPS de Zonnebloem, het hele jaar lang door Duitsland, Nederland en België. Daarnaast organiseren Zonnebloemafdelingen in heel het land kleinschalige vakanties in Nederland. Liever zelfstandig op pad?
SEO checker
Vakantie met zorg in Zeeland VVV Zeeland. Group 6. shopping. Group. Combined Shape. Page 1. Page 1. Group.
Zeeland is een perfecte vakantiebestemming. Ook als je zorg nodig hebt. In Zeeland vind je een breed aanbod van accommodaties. Voor iedereen die door zijn of haar zorgbehoefte niet zomaar op vakantie kan. Mensen met thuiszorg. Mensen met een chronische ziekte of een handicap.
2dehands auto
Minder valide Ook de lichamelijk gehandicapten en minder validen mensen willen graag op vakantie.
Gehandicaptenreizen organiseert begeleide groepsreizen voor mensen met een licht lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. De doelstelling van de stichting Ichthus is het organiseren van vakantiereizen groepsreizen voor lichamelijk gehandicapten en minder validen. Het is een christelijke stichting, wat inhoudt dat de Bijbel, Gods Woord als uitgangspunt en leidraad is gekozen voor het vormgeven van de inhoud van de vakantie.
Netflix
Vrijwillig als begeleider mee op een vakantie voor mensen met een verstandelijke beperking.
Fietsvakantie in Drenthe. Vrijwillig als begeleider mee op een vakantie voor mensen met een verstandelijke beperking. Vrijwilligers als begeleiders. De vakantieweken worden begeleidt door vrijwilligers. Het zijn goed gemotiveerde mensen die feeling hebben met mensen met een verstandelijke beperking. Zij vinden het leuk om vakantiegasten te helpen en willen graag de handen uit de mouwen steken. De begeleiders weten wat improviseren is, zijn enthousiast en willen er vooral een leuke vakantieweek van maken. Tijdens de vakantieweken zijn er begeleiders aanwezig die deskundigheid inbrengen door jarenlange TOF-ervaring en/of een opleiding of werk in de zorg. Elke vakantieweek is er een ervaren teamleider aanwezig, die speciaal door TOF Vakanties is getraind.
grasmaaier robot
Rolstoelvakantie.com Voor een zorgeloze vakantie.
Alle gegevens op deze website zijn door ons met zorg samengesteld, maar het is altijd verstandig om de fotos, teksten en informatie bij de aanbieder van de accommodatie na te kijken. Rolstoelvakantie.com is een gratis website en dat zal ook altijd zo blijven. Wij vinden het namelijk leuk om de informatie te verzamelen en te controleren. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een leuke, zorgeloze en mooie vakantie in alle landen ter wereld.
usb stick bedrukken

Contacteer ons