Op zoek naar vakantie gehandicapten met zorg?

vakantie gehandicapten met zorg
 

MCG kamp 2012. Elk jaar organiseert MCG kamp een kampweek voor meervoudig complex gehandicapten kinderen. Het" MCG-kamp is een week ontspannen, genieten en plezier maken voor zon 20 meervoudig gehandicapte kinderen en jongeren t/m 25 jaar. Kinderen die met ons meegaan wonen bij hun ouders. Niet alleen zij zelf kunnen genieten van een weekje vakantie, ook voor hun ouders, broertjes en zusjes wordt voor een week de zorg uit handen genomen.
elektrische sigaret
Aangepaste reizen en vakanties met de rolstoel, scootmobiel en/of zorg.
Accommodaties met thuiszorg, hulp of mobiliteitsmiddelen. Hulp bij terughalen hulpmiddelen en zorgkosten. Speciale op uw wens samengestelde reis. I agree terms and conditions. Dit veld is verplicht Zend. 2014 Copyright by Stichting Aangepaste Reisen Vakanties voor Gehandicapten. All rights reserved.
power bi download
Vele reizen en vakantie voor gehandicapten Rollator, rolstoel, scootmobiel en/of zorg individueel vakanties of groepsreizen.
U kunt bij ons terecht voor een onmogelijk geachte aangepaste vakantie, zonder stress en zorgen. WWij regelen desgewenst voor u de complete planning van begin tot eind van uw vakantie, zoals. boeking accommodatie in Nederland en/of buitenland met eigen aangepast vervoer, schip of vliegtuig. een gegarandeerd aangepaste accommodatie/kamer. individuele opvang, begeleiding bij eventuele inpakken, incheck en excursies met uw rolstoel of scootmobiel. benodigde thuiszorg, hulp en mobiliteitsmiddelen op locatie. vervoer van huis naar luchthaven v.v. individuele opvang, begeleiding bij eventuele inpakken, incheck en excursies met uw rolstoel of scootmobiel. rolstoel transfers van luchthaven naar accommodatie v.v. benodigde thuiszorg, hulp en mobiliteitsmiddelen op locatie. vertalen zorgplannen in Duits of Engels t.b.v. verpleging op locatie. hulp met regelen financiel vergoedingen voor mantelzorgers i.g.v. overige speciale wensen en bestemmingen op verzoek van cliënt. U betaalt bij ons geen toeslag voor de benodigde extra aandacht voor uw vliegreis in geval van een fysieke beperking, en 10, p.s. voor het organiseren van de benodigde zorg, hulp mobiliteitsmiddel op uw vakantiebestemming. Afhankelijk van uw bestemming kunnen wij uw helpen uw thuiszorg omzetten naar uw vakantieadres. Door onze begeleidingen met vakanties voor gehandicapten zijn we t/m 8 december alleen middags en avonds te bereiken.
afwasmachine
Gehandicapten vakantie met een gerust hart op vakantie.
Gehandicapten vakantie met een gerust hart op vakantie. Gespecialiseerd team voor vakantie gehandicapten bij Roompot Vakanties. Roompot Vakanties is de ideale organisatie voor het boeken van een vakantie voor gehandicapten en/of mindervaliden. Het zoeken en organiseren van de vakantie brengt net wat meer tijd met zich mee. Niet alleen de accommodatie moet de juiste aanpassingen hebben, maar het kan ook heel belangrijk zijn dat bepaalde zorg in de directe omgeving wordt aangeboden.
Alle zorgvakanties.
NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties. De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties NBAV vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk. Alle NBAV-leden onderschrijven de strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, een perfecte zorg en heldere prijsstelling.
SET-Reizen het meest professioneel in begeleide vakanties.
SET-Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze professionele zorgverleners en enthousiaste vrijwilligers bieden jou de beste zorg en een onvergetelijke vakantie. Voor iedereen met een verstandelijke beperking hebben we specifieke vakanties die bij jouw zorgvraag past!
Volwassenen lichamelijke beperking.
De eigen bijdrage van de deelnemers wordt naar draagkracht vastgesteld, zodat iedereen in principe mee kan. SWG Stichting Wintersport Gehandicapten. Benraatshoef 104 4941 TE Raamsdonksveer. T 06 50 73 41 88 Na 19.00 uur. Wintersportvakanties in Italië en Oostenrijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Het doel is om de deelnemers zoveel mogelijk zelfstandig te leren skiën. Hoefbladlaan 612 6841 CD Arnhem. T 026 339 23 67. Tendens Vakanties organiseert kleinschalige groepsvakanties en activiteiten voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking en mensen met een niet aangeboren hersenletsel NAH. Ook is er aanbod voor mensen met een lichamelijke beperking en senioren. Reizen op maat is mogelijk, zowel als een Zorg vakantie te boeken met extra aandacht voor wat betreft uw zorgbehoeften.
MundoRado Reizen.
Veel plezier met het uitzoeken van uw vakantie en graag tot ziens op één van onze mooie bestemmingen! Waarom kiest u voor MundoRado Reizen? Kennis van mindervalide aanpassingen op de bestemming. Begeleide groeps of individuele reizen. Groot en gevarieerd reisaanbod. Begeleiding door enthousiaste en ervaren vrijwilligers. Zorg naar behoefte.

Contacteer ons