Meer resultaten voor safari reis kenia

safari reis kenia
 
Kenia: op Safari met Kinderen Thikatravel.com.
Het is nu zon drie maanden geleden dat we in Kenia waren. Toen we aan mensen vertelden dat we op safari met kinderen gingen, onze jonge meiden, werden we regelmatig vol verbazing aangekeken. We vinden het heerlijk om te reizen, nieuwe ervaringen op te doen en ons onder te laten dompelen in een andere cultuur en natuur dan we het hele jaar thuis zien. Dat deden we vóór onze dochters er waren en dat wilden we na hun komst ook graag blijven doen. Daarbij vinden we het belangrijk om onze dochters een ander perspectief dan het Westerse mee te geven. Maar ja, als we dit zeiden, gingen de wenkbrauwen nog iets verder omhoog: Zijn ze daar niet een beetje jong voor. Wij hoopten vooral dat ze iets bij zou blijven: misschien geen concrete herinneringen maar een gevoel, een sfeer van reizen, dieren en natuur. En als dat niet zo was ach, dan hadden we in ieder geval zelf weer een mooie reis gemaakt en een nieuwe bestemming in Afrika leren kennen!
vakantie in tenerife
Safari Afrika plannen? 10 tips voor je eerste safari in Afrika!
Stel je nu eens de grote migratie van gnoe en zebras voor in de Masai Mara in Kenia. Dit zijn meer dan een miljoen dieren op één plek! Nu is het zeker niet zo dat je tijdens je safari alleen maar vliegen aan het doodslaan of verjagen bent. Bereid je er echter wel op voor dat dit een bijkomstigheid is. Een vervelend insect dat in Oost-Afrika in het droge seizoen relatief veel voorkomt is de Tsetse vlieg. Deze vliegen zijn vooral bekend vanwege de gevreesde slaapziekte en ze kunnen hard bijten. Het slaapvirus is zeer zeldzaam, daar hoef je eigenlijk niet bang voor te zijn. Een bus insectenspray tegen de tsetse is echter een aanrader. Reis je met een chauffeur dan zal hij deze spray zeker in de auto hebben.
lening
Kenia Highlights safari en strand Selva Travel.
Kenia Horizons groepssafari. Big Five Kenia Privé Safari. Privé Safari Kenia met strand. Luxe Fly-in safari Kenia. Kenia en Tanzania Groepssafari. Extra vermelding waard. Migratie / de Grote Trek Masai Mara. Raften in Kenia. Kenia Highlights groepssafari en strand reis.
pret hypothecaire
Safari reizen Kenia Afrika.nl.
En zo niet, dan gaan we graag voor u aan de slag om een unieke safari reis op maat samen te stellen. bekijk alle reizen van Jambo Safari Club Best geboekte reizen. Privé Safari Stijlvol Kenia Strand. 14 dgn excl.
zonnepanelen aangeven
Rondreis Kenia: safari en strand combinatie! Holidayguru.nl.
Tijdens deze vakantie zul je zes nachten verblijven in de comfortabele Severin Sea Lodge, op basis van halfpension. Zo kom je geheel uitgerust weer terug in de Lage Landen! Zie hier het dagprogramma van deze reis. Rondreis Kenia: safari en strand.
werkuren bijhouden
Kenia Joker. Joker. Zoek reizen. Info. Info. E-mail. Afdrukken. Joker verlegt je grenzen. Wieni.
Couleur locale op Mfangano Island, een eiland aan Lake Victoria. Deze reis is iets voor jou als je. Kenia op een actieve manier safari, vulkaan beklimmen, mountainbiken. The big five wilt spotten. Minder bekende plekjes van Kenia wilt leren kennen.
Luxe safarireis in Kenia, Tanzania en Zanzibar Travelnauts.
Hier ervaart u de schoonheid van Afrika op zijn best. De wereldberoemde Serengeti en Ngorongoro Krater in Tanzania maken uw safari helemaal compleet. Na Mount Kilimanjaro vliegt u vanuit Arusha naar het idyllische Zanzibar om uw reis af te sluiten op een van de mooiste stranden van Afrika. U maakt safaris in een minivan met pop-up dak in Kenia en in een 4-wheel drive safariauto met pop-up dak in Tanzania met uw eigen gids/chauffeur terwijl u overnacht in bijzondere lodges en luxe tentenkampen.
Reizen naar Kenia Op safari, rondreis of ga backpacken.
Reizen naar Kenia Het beste van Afrika. Een reis naar een Afrikaanse bestemming zoals Kenia is steeds meer in trek en kent ontzettend veel mogelijkheden. Van de niet te missen safari door het Masai Mara National Park, tot ontspannen op de parelwitte stranden.

Contacteer ons