Op zoek naar vakantie reizen voor mindervaliden?

vakantie reizen voor mindervaliden
 
Met een beperking onbezorgd op vakantie!
Begeleide reizen voor tieners. Vakanties voor kinderen met een meervoudige beperking. Vakanties voor ouderen. NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties. De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties NBAV vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk.
afrika reizen goedkoop
Vele reizen en vakantie voor gehandicapten Rollator, rolstoel, scootmobiel en/of zorg individueel vakanties of groepsreizen.
U kunt bij ons terecht voor een onmogelijk geachte aangepaste vakantie, zonder stress en zorgen. WWij regelen desgewenst voor u de complete planning van begin tot eind van uw vakantie, zoals. boeking accommodatie in Nederland en/of buitenland met eigen aangepast vervoer, schip of vliegtuig.
europcar schiphol
MundoRado Reizen.
Individuele Reizen Reist u liever met uw eigen gezin of groep? Onder de naam Reizen" op maat" alle leeftijden bieden wij alle bestemmingen ook aan voor mensen die liever met hun eigen groep of gezin reizen. U bepaalt wanneer u wilt reizen, met hoeveel personen en hoelang u op vakantie wilt en welke begeleiding/zorg u eventueel nodig heeft.
huurboot friesland
Gehandicaptenreizen Buitengewoonreizen.nl.
Landstede Buitengewoon Reizen is hét reisbureau voor mensen met mobiliteitsbeperkingen, gehandicapten of rolstoelers in Nederland. Onze doelgroep zou aan alle drie omschrijvingen kunnen voldoen. We bieden over de hele wereld rolstoelaangepaste vakanties. Dat wil zeggen dat de kamer, het appartement, de villa, de vakantiewoning, de bungalow en bijvoorbeeld de camping rolstoeltoegankelijk is.
Bureaustoel
Aangepaste reizen en vakanties voor mantelzorgers en mensen met een fysieke beperking."
De gites bevinden zich aan de voorkant en hebben terrasdeuren naar het omheinde terras. Wheels on Holiday Gespecialiseerd in vakanties voor mindervaliden en hun begeleiders. De Costa del Sol, Het Californi van Europa, n van de populairste vakantiebestemmingen in Spanje. U kunt via de VakantieWijzer precies de vakantie vinden die bij u past. Wij selecteerden geheel verzorgde, comfortabele reizen met Nederlandstalige reisleiding.
Aangepaste reizen en vakanties met de rolstoel, scootmobiel en/of zorg.
Wintersport rolstoel vakantie. De Kageplassen, Romantiek op het water. Zeilen voor mensen met een beperking. Barrièrevrije reizen en vakanties op maat! Wij bieden mensen met een beperking vakanties zonder stress en zorgen. U hebt bij ons de keuze uit een aangepast verblijf in: hotels, appartementen, bungalows, villas, groepsaccommodaties, cruises, vaarvakanties, campers en campings.
Minder validen Zonvakantie Sunweb Zonvakanties.
Heeft u een vraag over uw vakantie? Stel hier uw vraag. Begeleiding op de luchthaven De accommodatie De luchthaven Rolstoel/Scootmobiel mee Begeleiding op de luchthaven Sunweb kan begeleiding op de luchthaven voor je aanvragen. Je ontvangt dan een leenrolstoel bij de check-in balie.
Vakanties en reizen voor mensen met een handicap Picture Vakanties.
De pagina's' van de eigenaren en organisaties zijn allemaal voorzien van contact en boekingsgegevens. Veelal kunt u op de sites van de eigenaren of boekingskantoren de beschikbaarheid vinden en natuurlijk altijd de prijzen. Wij verzamelen voor u de mogelijkheden, u kiest. Wilt u graag geholpen worden met het zoeken naar een geschikte vakantie, dan kunt u ons altijd mailen of bellen.

Contacteer ons