Resultaten voor vakantie kenia safari

vakantie kenia safari
 
Rondreis Kenia, Safari Strand De wereld is Kras.
Rondreis Kenia, Safari Strand. Rondreis Koningssteden van Marokko. Excursiereis De vele gezichten van Dubai. Rondreis Verenigde Arabische Emiraten. Blijf op de hoogte. Ontvang wekelijks onze nieuwste reizen, acties en evenementen. U kunt zich elk moment weer uitschrijven via de afmeldlink in de nieuwsbrief. Lees in het privacybeleid van Kras B.V. hoe wij zorgvuldig omgaan met uw gegevens. Vragen over uw vakantie.
aanmelden google
Kenia 12 daagse privé safari strandvakantie.
Kies jouw vakantie uit 26 safari's' naar Kenia van 15 reisorganisaties. Iedere safari linkt direct naar de reisorganisatie waar natuurlijk nog meer aanbod staat. Je kan ook direct een overzicht zien van Kenia groepsreizen, individuele safari rondreizen, familie met kinderen safari's' of exclusieve Kenia safari's.'
lening
Safari strand in Kenia TravelBird.
Laat het kind in je los. Fly and drive. Vakantie aan zee. Download onze app. Geef je vrienden 30., Download onze app. Geef je vrienden 30., Safari strand in Kenia. Vandaag tot 2200: 025 85 30 45. Safari strand in Kenia.
fortis
Safari in Kenia en All-inclusive strandvakantie Voyage Privé: tot 70%.
Wij hebben getest en zijn fan. Kom oog in oog te staan met prachtige wilde dieren tijdens een onvergetelijke safari in de nationale parken van Kenia. Ontdek de adembenemende natuur met de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Verblijf in een comfortabele safari lodge midden in de natuur. Sluit deze unieke vakantie af aan een idyllisch strand nabij Mombasa op basis van een all-inclusive formule.
visum kenia
Rondreis Kenia Tanzania Reizen Kenia Tanzania Djoser.
Rondreis Kenia, Tanzania Kilimanjaro 21 dagen kampeerreis. Een avontuurlijke safari langs wildparken van wereldfaam: Lake Nakuru, Serengeti en de Ngorongorokrater. Ontdek de Riftvallei met het mooie Naivashameer. Het slot van de reis is tegelijk het hoogtepunt: de beklimming van Afrikas hoogste berg, de indrukwekkende Kilimanjaro. Meer informatie Vertrekdata / prijs vanaf 3.695., Rondreis Kenia 16 dagen kampeerreis. Geen land in Afrika is qua landschap zo divers als Kenia. Het is Afrika in een notendop en ongetwijfeld de beste safaribestemming op dit continent. De uitgestrekte savannes van Masai Mara, de halfwoestijn van het Samburureservaat, de hellingen van Mount Kenya en de meren Baringo en Naivasha zijn het habitat voor veel dieren en bijzondere vogels. Meer informatie Vertrekdata / prijs vanaf 2.695., Rondreis Tanzania Zanzibar 15 dagen lodge/kampeerreis. Tanzania geniet wereldfaam vanwege haar mooie wildparken. We zoeken de Big Five in het wereldberoemde Serengeti nationaal park, de imposante Ngorongorokrater en het mooie Tarangire park. De reis sluiten we af op het exotische eiland Zanzibar. Relax aan het strand, slenter door de steegjes van Stonetown of snorkel boven de riffen. Meer informatie Vertrekdata / prijs vanaf 2.595., Op vakantie met de kinderen.
safari kenia tanzania
Rondreis Kenia Onvergetelijke safari in Kenia De wereld is Kras.
Safari naar dé highlights van Kenia. Heerlijk bijkomen aan Bamburi Beach. Wild spotten in o.a. Masai Mara Park Lake Nakuru. Prijs per persoon gebaseerd op: Vertrekdatum. 1950, per boeking. 250, per boeking. erg goed 13 beoordelingen. Beoordeling Rondreizen Kenia door reizigers van Kras. Gebaseerd op 77 reviews. Laatst bekeken reizen. Excursiereis De vele gezichten van Dubai. Rondreis Verenigde Arabische Emiraten. Blijf op de hoogte. Ontvang wekelijks onze nieuwste reizen, acties en evenementen. U kunt zich elk moment weer uitschrijven via de afmeldlink in de nieuwsbrief. Lees in het privacybeleid van Kras B.V. hoe wij zorgvuldig omgaan met uw gegevens. Vragen over uw vakantie.
visum kenia
DetailKenia: Safari strandvakantie De Blauwe Vogel.
KENIA IS EEN PARADIJS VOOR ECHTE SAFARI-LIEFHEBBERS. Niet alleen de grote aantallen dieren zorgen voor een onvergetelijke safari., ook de indrukwekkende en gevarieerde landschappen maken van Kenia een gedroomde bestemming. Bij onze Blauwe Vogel-rondreis verblijft U in luxe lodges / guesthouses / hotels!
Vakantie Kenia TUI.
Neem zeker een kijkje in het zandkleurige Fort Jesus waar je alles te weten komt over de roerige geschiedenis van Mombasa. De Big 5 spotten tijdens een safari. Wil je tijdens een vakantie Kenia de Big 5 in het wild zien?

Contacteer ons