Op zoek naar reizen voor mindervaliden?

reizen voor mindervaliden
 
Met een beperking onbezorgd op vakantie!
Vakanties voor kinderen met een meervoudige beperking. Met een functiebeperking onbezorgd op vakantie! Vind uw ideale vakantie in een breed aanbod van reizen en accommodaties. Alle reisorganisaties zijn lid van de NBAV waardoor kwaliteit is gegarandeerd. Zoek je vakantie! Bent u op zoek naar een aangepaste vakantie?
nilfisk king home
Minder validen Zonvakantie Sunweb Zonvakanties.
Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-3161417. De accommodatie Veel accommodaties zijn geschikt voor mindervalide reizigers. Via onze website kun je gemakkelijk nakijken welke accommodatie geschikt zijn voor mindervalide reizigers. Klik hier voor een overzicht van de accommodaties. Heb je zelf een accommodatie gevonden en je wilt weten of deze rolstoel vriendelijk is?
rijschool
Aangepaste reizen en vakanties voor mantelzorgers en mensen met een fysieke beperking."
De gites bevinden zich aan de voorkant en hebben terrasdeuren naar het omheinde terras. Wheels on Holiday Gespecialiseerd in vakanties voor mindervaliden en hun begeleiders. De Costa del Sol, Het Californi van Europa, n van de populairste vakantiebestemmingen in Spanje. U kunt via de VakantieWijzer precies de vakantie vinden die bij u past. Wij selecteerden geheel verzorgde, comfortabele reizen met Nederlandstalige reisleiding.
afwasmachine
MINDER VALIDEN REIZEN.
CORENDON CARE MINDER VALIDEN REIZEN. MINDER VALIDEN REIZEN. Met vakantie gaan is voor mindervaliden niet altijd even gemakkelijk. De oplossing ligt vaak in relatief kleine ingrepen. Bent u toe aan een vakantie? en wilt u als patiƫnt genieten van een onbezorgde vakantie?
franksweegersmakelaardij.nl
DOE-reizen rolstoel reizen expert.
Over DOE reizen. DOE reizen, is opgericht door. om het rollende reizigers net zo eenvoudig te maken als lopende reizigers. Toegankelijk toerisme is voor iedereen! Door bewustwoordig en het delen van mogelijkheden willen we dit doel bereiken. Over Frank Heemskerk.
Rolstoelvakantie.com Voor een zorgeloze vakantie.
De website voor leuke rolstoelvriendelijke daguitjes, accommodaties, tips, rolstoel bungalows, mindervaliden huisjes en alles wat te maken heeft met een zorgeloze aangepaste vakantie Wij verzamelen rolstoelvriendelijke accommodaties van over de hele wereld. Daarnaast zijn wij dagelijks op zoek naar de leukste rolstoelvriendelijke uitjes, bungalows, cruises en andere leuke dingen die je in de rolstoel op vakantie kunt doen!
Vakanties en reizen voor mensen met een handicap Picture Vakanties.
In de Picture lokaties. Vakantiewoning visuele beperking. Hotel met mindervalide kamers. BB met mindervalide kamers. Hotel met anti allergiekamers. Hotel met kamers voor visuele beperking. Groepsaccommodatie voor mindervalide. Groepsaccommodatie iedereen welkom. Aangepaste campers en caravans. Vakanties met zorg. Vakantieportaal voor aangepaste vakanties.
Avontuurlijke reizen voor mindervaliden.
de witte stranden op Aruba, een safari-trip in Zuid Afrika, een dagtrip in Thailand tot aan een adembenemende duikvakantie. Er zijn ook diverse Nederlandse organisaties die rolstoeltoegankelijke reizen organiseren zowel individueel als in groepen naar verschillende bestemmingen. Bekijk het overzicht Verre bestemmingen. Op Safari in Zuid-Afrika. Avontuurijk rolstoel safari met aangepaste tereinwagen die je meeneemt naar verschillende plekken in Zuid-Afrika waarond Kuger park. Duiken met een handicap. Duikvakanties voor mensen met een fysieke beperking op diverse mooie plekken mogelijk.

Contacteer ons