Zoeken naar vakantie voor gehandicapten

vakantie voor gehandicapten
 
Welkom swg-nederland.
Stichting Wintersport Gehandicapten is trots op haar materiaal en begeleidersaanbod, waardoor de reizen uitdagingen bieden voor zowel beginners als ervaren zitski-sporters. Wij gaan ieder jaar voor een groots groepsgevoel en een veilige reis, waar iedereen op eigen niveau kan groeien en kan genieten van de zitski bergsport!
mkb brandstof
vakantiehuizen, groepsaccommodaties voor gehandicapten en mindervaliden.
Indien u in het kader van een algemene vakantie, familieweekend, re├╝nie of vriendenweekend een aangepaste vakantiewoning voor mindervaliden of gehandicapten zoekt, kunt u binnen ons aanbod aangepaste vakantiehuizen proberen zelf uw mindervaliden of gehandicapten vakantiehuis, vakantiewoning of groepsaccommodatie te vinden.
auto kopen automaat tweedehands
Met een beperking onbezorgd op vakantie!
Begeleide reizen voor tieners. Vakanties voor kinderen met een meervoudige beperking. Vakanties voor ouderen. NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties. De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties NBAV vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk.
korting hema
Toegankelijke accommodaties van Landal GreenParks.
Geniet van luxe tijdens uw vakantie en kies voor een luxe accommodatie met alle comfort en vele luxe extras. Laat u in een extra luxe accommodatie verwennen door extra luxe faciliteiten en een stijlvolle inrichting. Vanaf 20 personen. Reunie en grote bungalows.
wordpress support plugin
Vrijwilligerswerk met verstandelijk gehandicapten Bosjuweel vakanties.
Vrijwilligerswerk met verstandelijk gehandicapten. Vrijwilligerswerk in de vakantie met verstandelijk gehandicapten. Nijmegen, 20 november 2018. Zoals jullie misschien gehoord hebben hebben gaat stichting Bosjuweel ermee stoppen in het nieuwe jaar. Dank voor al jullie hartverwarmende reacties! Omdat we veel vragen krijgen van onze begeleiders waar ze nu heen moeten zijn we eens rond gaan kijken.
wasmachine
Dolfijn Vakanties Begeleide vakanties welkom.
Dolfijn is genomineerd voor een Zoover Award voor populairste en beste reisorganisatie in de categorie Aangepaste Vakanties. Stemmen kan kan 11 maart t/m 29 april 2019. Stem op ons en maak ook nog eens kans op 2000, gratis boodschappen! Copyright Stichting Dolfijn Vakanties.
3d impressie
SRG Aangepaste Vakanties.
In welke maanden gaat u het liefst op vakantie met de SRG? maart april mei juni juli augustus september oktober november december een andere periode. bekijk de uitslag. een andere periode. breng uw stem uit. vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking.
apps installeren
Begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten De Spring.
Begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten. De Spring, begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten sinds 1995! Wij, Arnold en Syl van vakantiecentrum de Spring, organiseren sinds 1995 begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen we samen met heel veel enthousiaste vrijwilligers. We hebben muziekvakanties, visvakanties, paardenkampen en een zeilvakantie in Friesland. Daarnaast organiseren we een visvakantie en een wandelvakantie in Portugal. Wil je meteen wat meer lezen over onze verschillende vakanties? Klik dan op de knop Vakanties! Onze organisatie is kleinschalig en we zijn zelf bij alle vakanties aanwezig, waardoor we al onze gasten persoonlijk kennen. Hierdoor kunnen we goed inschatten in welke week jij het beste op je plek bent. Hoe schrijf je je in? Als je geïnteresseerd bent in een bepaalde vakantie en er meer over wilt weten, bel ons dan of vul het contactformulier in onder de knop Contact.
Kookworkshop

Contacteer ons