Resultaten voor vakantie gehandicapten

vakantie gehandicapten
 
Bosjuweel begeleide vakanties Reizen met een verstandelijke beperking.
Elke vakantie heeft dans, theater, muziek, beauty, koken, boerderij, film, schilderen of kunst. Ook zijn er actieve en stoere vakanties: brandweer politie, een leger luchtmacht vakantie, Rock Roll of een vakantie speciaal voor jongeren! Bosjuweel vakanties voor verstandelijk gehandicapten kenmerken zich door een eersteklas creatief activiteitenprogramma.
beveiligingscamera
MundoRado Reizen.
U bepaalt wanneer u wilt reizen, met hoeveel personen en hoelang u op vakantie wilt en welke begeleiding/zorg u eventueel nodig heeft. Wij maken graag een offerte voor u, afgestemd op uw wensen. Elk jaar streven we ernaar om ons aanbod nóg mooier en compleet te maken.
advertentie plaatsen marktplaats
vakantie vakantiehuis voor gehandicapten Vakantiehuis gehandicapten.
Bij veel aangepaste gehandicapten bungalows, vakantiehuizen of villa's' staat omschreven of er ruimte is voor het plaatsen van een tillift, doucehebrancard en hoog/laag bedden. Deze hulpmiddelen kunnen eventueel gehuurd worden en op uw vakantie adres bezorgd worden. Een gehandicapten vakantie met zorg is ook mogelijk.
afwasmachine
Vele reizen en vakantie voor gehandicapten Rollator, rolstoel, scootmobiel en/of zorg individueel vakanties of groepsreizen.
De Kagerplassen, de Fluisterboot. Lisse, Keukenhof bloementour. Gehandicapten duiken, intro-duik, vakantie opleiding. Rolstoel ballonvaart NLDE, en SE. Zeilen voor mensen met een beperking. Ervaringen van onze gasten uit NL, BE, DE, IT, IE, GB, AT en FR. Hotel met H-P 799, p.p.
datingsite gehandicapten
Gehandicapten vakantie met een gerust hart op vakantie.
Gehandicapten vakantie met een gerust hart op vakantie. Gespecialiseerd team voor vakantie gehandicapten bij Roompot Vakanties. Roompot Vakanties is de ideale organisatie voor het boeken van een vakantie voor gehandicapten en/of mindervaliden. Het zoeken en organiseren van de vakantie brengt net wat meer tijd met zich mee.
Aangepaste reizen en vakanties voor mantelzorgers en mensen met een fysieke beperking."
Om uw onaf-hankelijkheid te vergroten en al te vermoeiende wandelingen te voorkomen, kunt u bij ons een scootmobiel te huren. Camperreizen en vakantie van Handicamp Outdoor. Een lichamelijke beperking en toch een avontuurlijke kampeervakantie? Stichting Handicamp Overijssel organiseert een avontuurlijke camper vakantie, kampeervakantiereizen voor gehandicapten met een lichamelijke beperking.
Gehandicapten vakantie: speciale vakantiebungalows!
We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard. Gehandicapten Vakantie: Speciale Vakantiebungalows! Gehandicapten vakantie: speciale vakantiebungalows! Hogenboom Vakantieparken is de ideale organisatie voor het boeken van een vakantie voor gehandicapten en/of mindervaliden. De organisatie brengt net wat meer zoekwerk met zich mee.
Gehandicaptenreizen Buitengewoonreizen.nl.
Landstede Buitengewoon Reizen is hét reisbureau voor mensen met mobiliteitsbeperkingen, gehandicapten of rolstoelers in Nederland. Onze doelgroep zou aan alle drie omschrijvingen kunnen voldoen. We bieden over de hele wereld rolstoelaangepaste vakanties. Dat wil zeggen dat de kamer, het appartement, de villa, de vakantiewoning, de bungalow en bijvoorbeeld de camping rolstoeltoegankelijk is.

Contacteer ons