Meer resultaten voor safari reizen

safari reizen
 
Vakantie Kenia Ontdek onze Kenia reizen Thomas Cook.
Home Vakanties Kenia. Vakantie Kenia Ontdek onze Kenia reizen Thomas Cook. Kenia: Bekijk het aanbod Reizen naar Kenia. Vakantie in Kenia van strandvakantie tot safari. Wil je je wel eens omringd voelen door wilde dieren? Dan biedt een vakantie in Kenia de ideale omstandigheden.
Tentenverhuur
Safari's' Joker. Joker. Zoek reizen. E-mail. Afdrukken. Joker verlegt je grenzen. Wieni.
Reizen op maat. Wist je al dat je op safari kan per 4x4, maar evengoed met de fiets, te voet of zelfs per kano? En dat avonturiers slapen in tenten, maar dat luxueuze lodges evengoed kunnen? Wat je ook kiest, op safari met Joker of een van onze partners spot je dieren van écht dichtbij.
fortis
Afrika safari's' van verschillende reisorganisaties vergelijken safari-planner.com.
Of het nu u eerste safari betreft of dat u al velen reizen heeft gemaakt, met PANGEA Travel staat garant voor een onbezorgde en unieke safari-ervaring! Over het reisaanbod. Afrika Safari: Wat is. Wat is een safari? Wat is een safari game drive?
luchtgommen
Op safari Luxe safarireizen Amazing Destinations.
Amazing Destinations specialiseert al jaren in de ultieme safari reizen dus het beste advies dat we u kunnen geven is: contacteer ons zo vroeg mogelijk. Safari reizen in de ongerepte wildernis. Tijdens onze safari reizen ontdekt u de rijkste wildleven domeinen ter wereld, waar Afrika s enorme biodiversiteit snel duidelijk wordt.
vijver
Wonisafaris Prive safari en groepsreizen naar Afrika.
Een droomreis naar Afrika kan u beleven met een op maat gemaakte safari reis, een groepsafari, Of totaal ontspannen tijdens een strandvakantie aan de Indische oceaan. Woni Safaris is opgericht dankzij een ontembare passie voor de adembenemende Afrikaanse faunaflora, en unieke cultuur. We maken al ettelijke jaren reizen op maat voor klanten van over de hele wereld.
e mailadres aanmelden
Rondreizen en safari reizen naar Afrika Van Verre.
U begeeft zich wel in de habitat van de dierenpopulatie en hoe schattig een jong leeuwtje kan zijn, zijn ouders kunnen daar geheel anders over denken. Bereid u zich daarom goed voor op een safari tijdens uw Afrika reis en lees onze tips voor een veilige en leuke safari! Tips voor op safari in Afrika. We bouwen samen met u uw reis. Onze reizen op onze website zijn voorbeeldreizen, bedoeld als suggesties.
Op Safari FOX, verre reizen van ANWB.
Grote populaties giraffen, olifanten en buffels komen samen rond Lake Manyara om te te drinken en zich lekker te badderen. Tijdens vele onze reizen door Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania en Namibië brengen we u naar de mooiste wildreservaten zoals het Serengeti, Tarangire, Sossusvlei en het bekende Krugerpark. Door de permanente aanwezigheid van water bent u daar verzekerd van heel veel wild, waaronder nijlpaarden, neushoorns, olifanten, leeuwen en heel veel flamingos. Safari in Zuid-Afrika Safari in Kenia Safari in Tanzania Safari in Namibië.
Safari Connections.
Staat Costa Rica ontdekken op een originele en ontspannen manier hoog op je lijst, maar zie je er tegenop om te reizen in je eentje? Tijdens deze verrassend nieuwe, drempelverlagende 11-daagse Connections rondreis bereik je elke nieuwe bestemming in kleine groep dankzij het gedeelde transport. Hoe cool is dat? Beroemde trekpleisters zoals San Jose, La Fortuna aan de Arenal vulkaan en Monteverde staan op je programma én er is tijd voor 3 dagen heerlijk relaxen aan de stranden van de Stille Oceaan. Het pretgehalte en avontuurlijk karakter van je programma kan je zelf bijsturen door een aantal excursies toe te voegen, naargelang je zin en je budget. Wat is inbegrepen? De wonderen van Kenia. Masai Mara Game Reserve. va 2134 p.p. Lake Naivasha, Masai Mara Game reserve, de Big Five Maak je droom waar en vertrek op deze prachtige avonturensafari. Je beleeft er de bijzondere, fascinerende fauna en flora. Leuk lodgement, check! Dus: sit back en geniet van jouw safari.

Contacteer ons