Meer resultaten voor gehandicapten vakantie

gehandicapten vakantie
 
Stichting Het Buitenhof.
Vakanties voor ouderen die nét niet meer zelfstandig op vakantie kunnen, durven of willen gaan. Autitravel organiseert begeleide vakanties voor jongvolwassenen met autisme. MundoRado Reizen organiseert begeleide groepsreizen voor mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel.
VPN
Gehandicaptenreizen Buitengewoonreizen.nl.
Landstede Buitengewoon Reizen is hét reisbureau voor mensen met mobiliteitsbeperkingen, gehandicapten of rolstoelers in Nederland. Onze doelgroep zou aan alle drie omschrijvingen kunnen voldoen. We bieden over de hele wereld rolstoelaangepaste vakanties. Dat wil zeggen dat de kamer, het appartement, de villa, de vakantiewoning, de bungalow en bijvoorbeeld de camping rolstoeltoegankelijk is. Ook zorgen we voor het vervoer naar je bestemming vlucht, trein en de nodige verzekeringen. Zoals je mag verwachten van een ANVR SGR reisbureau! Reisbureau voor rolstoelers. Er staat bij elke accommodatie aangegeven wat de mogelijkheden zijn.: huren van een rolstoelaangepaste auto of bus. een rolstoelaangepaste transfer. Maar ook het huren van hulpmiddelen zoals een hooglaagbed, tillift, scootmobiel, rolstoel en bijvoorbeeld een toiletverhoger. Voor jou als reiziger wordt het zoeken gemakkelijk gemaakt. Zo kun jij je ideale combinatie van elementen vinden. Om een aantal voorbeelden te geven.: Er zijn in het buitenland enorm veel mogelijkheden voor u.
porseleinen
Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties Kwaliteit, zekerheid en duidelijkheid.
WEBCAST OP VAKANTIE MET EEN SPIERZIEKTE. Blijf op de hoogte. Volg ons op Facebook! Volg ons op Twitter! De Blauwe Gids. Hier vindt u de ideale vakantie. Een compleet overzicht. Bekijk welke NBAV Leden de vakantie van uw wens aanbieden.
nathalie ring buddha to buddha
Vakantie voor verstandelijk gehandicapten.
Vakantie voor verstandelijk gehandicapten. Jouw onbezorgde vakantie begint hier. Ben je op zoek naar een uitgebreid aanbod aan vakanties voor verstandelijk gehandicapten? Flow Reizen organiseert de meest uiteenlopende vakanties, het hele jaar door, voor iedereen tussen de 18 en 50 jaar met een licht verstandelijke handicap.
jezelf presenteren
MM Reizen onder begeleiding Vakantie Verstandelijk Gehandicapten.
Staat jouw droomreis er niet tussen? Met een groep van minimaal 4 deelnemers maken wij een reis op maat! Kortom, met M M Reizen krijg jij de vakantie die je verdient! Wat wij belangrijk vinden is dat onze deelnemers een onvergetelijke vakantie beleven.
analyze
Volwassenen lichamelijke beperking.
De Stichting Vakantie Project CF-gezinnen organiseert jaarlijks een vakantiereis voor CF-patiënten en gezinnen met CF-patiënten. De vakanties zijn naar een gebied waar het klimaat gunstig is voor mensen met de longaandoening CF. De eigen bijdrage van de deelnemers wordt naar draagkracht vastgesteld, zodat iedereen in principe mee kan. SWG Stichting Wintersport Gehandicapten.
Matrassen kopen
SET-Reizen het meest professioneel in begeleide vakanties.
SET-Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze professionele zorgverleners en enthousiaste vrijwilligers bieden jou de beste zorg en een onvergetelijke vakantie. Voor iedereen met een verstandelijke beperking hebben we specifieke vakanties die bij jouw zorgvraag past!
bosch wasmachine
Geniet van een rolstoelvriendelijke vakantie.
Dus, of u nu op zoek bent naar een vakantie in de zon, een stedentrip of een actieve vakantie, er zijn genoeg opties en een enorm aanbod aan vakantiehuizen en villas, geschikt voor gehandicapten, te vinden op HomeAway.nl. Vind het perfecte huis voor uw vakantie.
marketing bureau rotterdam

Contacteer ons