Op zoek naar aangepaste vakantiewoningen voor gehandicapten?

aangepaste vakantiewoningen voor gehandicapten
 
Giethoorn: vrijstaande aangepaste en rolstoeltoegankelijke vakantiewoning Het Gieters Huus.
Kijk voor alle extra's' bij de uitgebreide omschrijving. De aangepaste vakantiewoning het Gieters Huus wordt verhuurd aan zorggroepen en families waarvan 1 of meerdere personen een mobiliteits en / of lichamelijke beperking hebben. Er is plaats voor 10 personen beneden.
uitvaartverzorging
Aangepaste vakantiehuizen, bungalows, groepsaccommodaties.
Al deze vakantiehuizen en bungalows zijn rolstoelvriendelijk. Een gedeelte van deze aangepaste accommodaties is niet alleen rolstoelvriendelijk maar tevens geschikt voor een vakantie met gehandicapten of mindervaliden. Het is ook mogelijk om via de website aangepaste-vakantiehuizen.nl een aangepaste groepsaccommodatie te huren.
Cilinderslot
Vakantie met zorg in Zeeland VVV Zeeland. Group 6. shopping. Group. Combined Shape. Page 1. Page 1. Group.
Het aanbod varieert van standaard familieaccommodaties tot aangepaste hotelkamers, zorghotels en zorgpensions. Zorg is mogelijk op campings, in vakantiewoningen en in hotels. Ook als je in een verpleeg of verzorgingshuis woont, kun je ok hewoon naer ier komme. Veel accommodaties hebben een grote mate van toegankelijkheid. Bijvoorbeeld zonder drempels en met brede deuropeningen. Een extra groot terras of met strips voor slechtzienden.
rolstoel vakantie
Gehandicapten vakantie: speciale vakantiebungalows!
Gehandicapten vakantie: speciale vakantiebungalows! Hogenboom Vakantieparken is de ideale organisatie voor het boeken van een vakantie voor gehandicapten en/of mindervaliden. De organisatie brengt net wat meer zoekwerk met zich mee. De accommodatie moet bijvoorbeeld voorzien zijn van bepaalde aanpassingen maar ook direct zorg in de omgeving kan een belangrijk aspect zijn. Inmiddels beschikken een tiental Hogenboom Vakantieparken over een aantal aangepaste, sfeervolle bungalows in eigen land.
student aan huis
Home.
Wie zijn wij? Bent u op zoek naar een aangepaste vakantiewoning met privé zwembad, die rekening houdt met uw handicap en ook nog eens zeer rustig is gelegen in een fantastisch mooie, weidse omgeving? Dan kunt u nu stoppen met zoeken.
Rijschool Den Haag
Rolstoelvriendelijke groepsaccommodaties voor zorggroepen.
Aangepaste groepsaccommodaties voor mensen met een beperking. Gaat u een weekend of midweek weg met een zorggroep en zoekt u een aangepaste groepsaccommodatie voor gehandicapten? Veel van onze vakantiehuizen zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken over brede deuren. Het vakantiehuis met hoog laag bed, aangepaste douche en toilet en bedbox is dan ook zo gevonden. Er zijn zelfs aangepaste groepsaccommodaties voor mensen met een beperking waarbij alle kamers zijn voorzien van een hoog-laag bed. Enkele van onze rolstoelvriendelijke vakantiewoningen zijn aangesloten bij een zorgvereniging, waardoor ook extra voorzieningen zoals hoog-laag bedden kunnen worden geregeld.
dymo labelmanager 100
Drempelloos Op Vakantie Vakantiehuis voor gehandicapte mensen.
Bekijk hier de indeling voor het vieren van vakantie met een rolstoel. Zorg tijdens vakanties voor mensen met een beperking Hebt u bij uw vakantieplannen zorg nodig? Naast de aangepaste vakantiewoning zit een zorgvilla, waar u de nodige zorg inkoopt.
Aangepaste vakantiehuisjes: Zorgeloos op vakantie!
Boek uw aangepaste vakantiewoning op tijd. Met een lichamelijke beperking krijgt u bij Roompot Vakanties een voorkeursbehandeling voor aangepaste vakantiehuisjes. Dit doen wij omdat ons aanbod in aangepaste huisjes minder groot is als het aanbod van onze overige vakantiewoningen. U hoeft hier echter geen voorkeurstoeslag voor te betalen.

Contacteer ons