Resultaten voor aangepaste vakantiewoningen voor gehandicapten

aangepaste vakantiewoningen voor gehandicapten
 
Villa Xenofilia: rolstoel toegankelijke vakantievilla's, Costa Blanca, Spanje.
Tevens heeft u verscheidene hulpmiddelen voor gehandicapten gratis tot uw beschikking, zoals.: hoog laag bed ziekenhuisbed. Diverse andere hulpmiddelen, bijvoorbeeld een infuusstandaard., verrijdbare nachtkastjes etc kunnen voor u gehuurd worden bij verscheidene. thuiszorgorganisaties van de Costa Blanca. Rolstoelbus / afhaalservice. Afhalen van de vliegvelden is mogelijk evenals het huren van onze aangepaste rolstoelbus max 2 rolstoelen geschikt voor 9 personen. Renault Master De bus kan per dag of week gehuurd worden en is voor Xenofilia huurders beschikbaar tegen een gereduceerd tarief, zie ook reizen naar Moraira. In principe geldt in alle vakantiewoningen de normale huurprijs, inclusief speciale overwinter tarieven, zie ook desbetreffende villa's, waarop afhankelijk van de door u gewenste zorg en/of hulpmiddelen een toeslag komt.
VPNs
Groepsaccomodaties voor minder validen aangepaste accommodaties.
Ook groepsaccomodaties voor minder validen, kunt u online via deze website boeken. Het is ook mogelijk dat u eerst een optie neemt op een aangepaste groepsaccommodatie. Zo hebben uw medereisgenoten de tijd om te beslissen of de betreffende accommodatie past bij hun persoonlijke wensen en bij de groep. Groepsaccomodaties voor gehandicapten.
buddha to buddha ring heren sale
Mindervalide vakanties: Aangepaste hotels Hetvakantiebureau.nl.
U kunt alleen komen of met partner, mantelzorger, vriend of vriendin. Welke begeleiding u ook nodig heeft, als rolstoelgebruiker kunt u kiezen uit meerdere rolstoelvriendelijke vakanties in verschillende aangepaste hotels. Aangepaste hotels voor mindervaliden. Hetvakantiebureau.nl organiseert ruim 70 vakanties per jaar.
einde presentatie
Aangepaste reizen en vakanties voor mantelzorgers en mensen met een fysieke beperking."
Een lichamelijke beperking en toch een avontuurlijke kampeervakantie? Stichting Handicamp Overijssel organiseert een avontuurlijke camper vakantie, kampeervakantiereizen voor gehandicapten met een lichamelijke beperking. Landstede Buitengewoon Reizen. Een uitzonderlijk reisbureau voor iedereen. Het team met gevoel voor mensen, dat u behulpzaam wil zijn bij al uw reiswensen! Zorgvakanties op het Drentse erf. Steeds meer mensen hebben, naast de behoefte aan een aangepaste accommodatie, behoefte aan zorg. Velen hebben de wens om zelfstandig op vakantie te gaan. Wij bieden u de mogelijkheid van zorg en vakantie op het" Drentse erf.
analyse
Welkom Windekind.
Huur hier uw aangepaste vakantiewoning. Huur hier uw aangepaste vakantiewoning. WINDEKIND aangepaste vakantiewoningen te Nieuwvliet. Wij hebben te huur: drie goed aangepaste vakantiewoningen, het gehele jaar beschikbaar. Gelegen aan zee en duin, te Nieuwvliet-Bad. Strand en zee zijn voor u met de auto bereikbaar.
goedkope stroom en gas
Aangepaste vakantiewoningen l Voor mindervaliden.
Bent u op zoek naar een aangepaste vakantiewoning voor een minder-valide of een familielid dat minder goed ter been is? Dutchen biedt luxe, ruime vakantiehuizen die hiervoor zeer geschikt zijn. Kies voor een vakantiehuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond of een luxe villa met speciaal aangepaste badkamer.
holland casino
Vakantiewoning voor mindervaliden in Zeeland Vakantiepark Broedershoek.
Niet alleen het strand heeft op veel mensen een waanzinnige aantrekkingskracht, want ook onze Zeeuwse steden zijn zeker een bezoek waard; vanuit Koudekerke is het niet ver om naar Vlissingen, Zoutelande of naar Middelburg te gaan. Aangepaste vakantiebungalows huren op het eiland Walcheren. Ons dorp ligt op het eiland Walcheren in de gemeente Veere. Het is het grootste dorp in de buurt van Westkapelle, Domburg en Goes. Het wordt omringd door akkers en weilanden en in het centrum vindt u veel kerken en monumenten. Er zijn gezellige restaurants waar u lekker kunt eten, maar u kunt ook besluiten om te koken in het vakantiehuisje. U vindt hier alles wat u nodig hebt om een lekkere maaltijd te bereiden. Boodschappen moet u natuurlijk wel zelf doen. Het park is autovrij en is ruim opgezet. Voor mindervaliden hebben wij een speciale rolstoelfiets, zodat u het park op eigen houtje kunt verkennen. Er is van alles te zien én te doen. Onze vakantiewoningen in Zeeland zijn ontdekt door veel tehuizen en instellingen die hier regelmatig hun vakantie doorbrengen, omdat wij zijn ingesteld op zowel kinderen als volwassen met een beperking.
bosch wasmachine
Toegankelijke accommodaties van Landal GreenParks.
Reünie en groepsverblijf. Zorg en vakantie. Toegankelijk voor mindervaliden. Op verschillende parken vindt u aangepaste accommodaties voor mindervaliden. Ook als u op zoek bent naar wat extra comfort of als u speciale zorgwensen heeft, bieden wij de aanpassingen waardoor u zich makkelijker kunt verplaatsen in en om de bungalow.
Rentetarieven doorlopend krediet

Contacteer ons