Meer resultaten voor aangepaste vakantiewoningen voor gehandicapten

aangepaste vakantiewoningen voor gehandicapten
 
Groepsaccomodaties voor minder validen aangepaste accommodaties.
Ook groepsaccomodaties voor minder validen, kunt u online via deze website boeken. Het is ook mogelijk dat u eerst een optie neemt op een aangepaste groepsaccommodatie. Zo hebben uw medereisgenoten de tijd om te beslissen of de betreffende accommodatie past bij hun persoonlijke wensen en bij de groep. Groepsaccomodaties voor gehandicapten.
goedkoopste aanbieder gas en elektra
Mindervalide vakanties: Aangepaste hotels Hetvakantiebureau.nl.
U kunt alleen komen of met partner, mantelzorger, vriend of vriendin. Welke begeleiding u ook nodig heeft, als rolstoelgebruiker kunt u kiezen uit meerdere rolstoelvriendelijke vakanties in verschillende aangepaste hotels. Aangepaste hotels voor mindervaliden. Hetvakantiebureau.nl organiseert ruim 70 vakanties per jaar.
zakelijke tankpas
Aangepaste reizen en vakanties voor mantelzorgers en mensen met een fysieke beperking."
Een lichamelijke beperking en toch een avontuurlijke kampeervakantie? Stichting Handicamp Overijssel organiseert een avontuurlijke camper vakantie, kampeervakantiereizen voor gehandicapten met een lichamelijke beperking. Landstede Buitengewoon Reizen. Een uitzonderlijk reisbureau voor iedereen. Het team met gevoel voor mensen, dat u behulpzaam wil zijn bij al uw reiswensen! Zorgvakanties op het Drentse erf. Steeds meer mensen hebben, naast de behoefte aan een aangepaste accommodatie, behoefte aan zorg. Velen hebben de wens om zelfstandig op vakantie te gaan. Wij bieden u de mogelijkheid van zorg en vakantie op het" Drentse erf.
oranje casino
Welkom Windekind.
Huur hier uw aangepaste vakantiewoning. Huur hier uw aangepaste vakantiewoning. WINDEKIND aangepaste vakantiewoningen te Nieuwvliet. Wij hebben te huur: drie goed aangepaste vakantiewoningen, het gehele jaar beschikbaar. Gelegen aan zee en duin, te Nieuwvliet-Bad. Strand en zee zijn voor u met de auto bereikbaar.
SEO
Aangepaste vakantiewoningen l Voor mindervaliden.
Bent u op zoek naar een aangepaste vakantiewoning voor een minder-valide of een familielid dat minder goed ter been is? Dutchen biedt luxe, ruime vakantiehuizen die hiervoor zeer geschikt zijn. Kies voor een vakantiehuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond of een luxe villa met speciaal aangepaste badkamer.
internal audit vacatures
Vakantiewoning voor mindervaliden in Zeeland Vakantiepark Broedershoek.
Niet alleen het strand heeft op veel mensen een waanzinnige aantrekkingskracht, want ook onze Zeeuwse steden zijn zeker een bezoek waard; vanuit Koudekerke is het niet ver om naar Vlissingen, Zoutelande of naar Middelburg te gaan. Aangepaste vakantiebungalows huren op het eiland Walcheren. Ons dorp ligt op het eiland Walcheren in de gemeente Veere. Het is het grootste dorp in de buurt van Westkapelle, Domburg en Goes. Het wordt omringd door akkers en weilanden en in het centrum vindt u veel kerken en monumenten. Er zijn gezellige restaurants waar u lekker kunt eten, maar u kunt ook besluiten om te koken in het vakantiehuisje. U vindt hier alles wat u nodig hebt om een lekkere maaltijd te bereiden. Boodschappen moet u natuurlijk wel zelf doen. Het park is autovrij en is ruim opgezet. Voor mindervaliden hebben wij een speciale rolstoelfiets, zodat u het park op eigen houtje kunt verkennen. Er is van alles te zien én te doen. Onze vakantiewoningen in Zeeland zijn ontdekt door veel tehuizen en instellingen die hier regelmatig hun vakantie doorbrengen, omdat wij zijn ingesteld op zowel kinderen als volwassen met een beperking.
bh voorsluiting
Toegankelijke accommodaties van Landal GreenParks.
Reünie en groepsverblijf. Zorg en vakantie. Toegankelijk voor mindervaliden. Op verschillende parken vindt u aangepaste accommodaties voor mindervaliden. Ook als u op zoek bent naar wat extra comfort of als u speciale zorgwensen heeft, bieden wij de aanpassingen waardoor u zich makkelijker kunt verplaatsen in en om de bungalow.
add lto3
SRG Aangepaste Vakanties.
In welke maanden gaat u het liefst op vakantie met de SRG? maart april mei juni juli augustus september oktober november december een andere periode. bekijk de uitslag. een andere periode. breng uw stem uit. vakanties voor mensen met een lichamelijke beperking.
bezoek parkeren

Contacteer ons