Meer resultaten voor kenia strand en safari

kenia strand en safari
 
10-daagse Minisafari Strand Kenia.
Uw reis begint en eindigt met een onvergetelijk verblijf aan Diani Beach aan de zuidkust van Mombasa. Een ideale mix van een heerlijke strandvakantie en een safari in Kenia! Tijdens deze korte reis combineert u eenvoudig een aangenaam verblijf aan het strand met een minisafari in Kenia.
opstijgend vocht muren
Beach Holidays to Kenya Africa Beach Hotels Safari.
Diani Beach het mooiste strand aan de zuidkust van Afrika. Oranje Safari kan de beste strandvakantie plus safari voor u naar Kenia bouwen. We hebben een kantoor in Diani Beach! Een safari en strandvakantie is echt het beste van beide werelden.
auto kopen nl
Uitgebreide Kenia safari en strand in Mombassa Amazing Destinations.
Uitgebreide Kenia safari en strand in Mombassa. Wat mag u verwachten? Maak kennis met Kenia s verschillende wildparken. Professionele begeleiding van privé gids en chauffeur. Verblijf in kleinschalige luxe lodges. Rust uit op de paradijselijke stranden van Mombassa. Samen uw droomreis naar Kenia samenstellen?
loon dakwerker
Bouw je eigen Kenia safari met de individuele bouwstenen Riksja Travel.
Een korte privé safari Kenia waar je de twee wereldberoemde wildparken Amboseli en Tsavo combineert met een wild life ervaring van het gebaande pad en eindigt op de parelwitte stranden van Diani beach. Je reist met een ervaren privé chauffeur vanuit Mombasa en slaapt in lodges en tented camps in de wildparken voor het echte safarigevoel. Bij Diani Beach slaap je in een kleinschalig beach resort pal aan het strand.
Free
Safari in Kenia Boek hier avontuurlijke reizen naar Kenia!
Waarom op safari in Kenia? Kenia is een fantastische safaribestemming gelegen in het oosten van Afrika, bij de evenaar en aan de Indische Oceaan. U kunt Kenia het hele jaar door bezoeken en zult genieten van een traditionele en avontuurlijke safaribestemming met een grote variatie aan natuur en een indrukwekkende fauna.
leasing auto prijzen
Rondreis Kenia Tanzania Reizen Kenia Tanzania Djoser.
Bekijk onze Family-reizen naar Tanzania Kenia. Vertrek vanuit Duitsland. Prachtige reis, met zeer goede begeleiding en goede accommod. Prachtige reis, met zeer goede begeleiding en goede accommodaties en tenten. In Serengeti, Ngorongoro en Tarangire zagen we het wild in een prachtige natuur. In Lake Manyara fietsten we te midden bananenplantages en rijstvelden naar het meer. Op Zanzibar konden we uitrusten op het mooie strand.
Reizen naar Kenia.
Trek de stoute schoenen aan en maak kennis met de natuurlijke schoonheid van Oost-Afrika en de kleurrijke Kenianen! Olifanten, leeuwen, nijlpaarden, giraffes Het zijn slechts enkele voorbeelden van dieren die je voorheen alleen in de dierentuin of op televisie zag, maar waarmee je tijdens een safari in Kenia toch echt oog in oog komt te staan.
Vakantie Kenia Last minute reizen naar Kenia Zoover.
Vanaf juni is Kenia groen en zijn kuddes zebra's, gnoes en antilopes die over de Masai Mara migreren het beste te zien. De regenseizoenen zijn in april en mei en in november en december en dus is deze periode niet zo geschikt voor vakanties.

Contacteer ons