Resultaten voor kenia safari en strand

kenia safari en strand
 
Kenia 12 daagse privé safari strandvakantie.
Daarna bezoek je de parken rondom de meren Nakuru en Naivasha. Langs de met sneeuw bedekte bergen reis je verder naar de kust om te genieten van een paar dagen zon, zee en strand voordat je naar huis gaat. Vanaf 1715, p.p. Bekijk reis op Better Places Meer safari's' van Better Places. Groepsreis Kenia Tanzania. 16 daagse groepssafari vanaf 2499, p.p. Tijdens gamedrives door Oost-Afrika zie je zoveel wilde dieren dat je camera overuren zal gaan draaien. Duizenden dieren leven hier op de uitgestrekte savanne: giraffen, olifanten, gnoes. Groepsreis Kenia Tanzania. 16 daagse groepssafari met Nederlands gezelschap en Engels sprekende reisbegeleiding. Mobile camps, Kamperen. Tijdens gamedrives door Oost-Afrika zie je zoveel wilde dieren dat je camera overuren zal gaan draaien. Duizenden dieren leven hier op de uitgestrekte savanne: giraffen, olifanten, gnoes, zebras en leeuwen. En dat zijn slechts een paar van de soorten die je tijdens deze Kenia en Tanzania safari reis tegenkomt.
huisje tenerife
Vakantie Kenia TUI.
Parelwitte stranden met wuivende palmbomen en luxe resorts vormen hier het decor. Tijdens een safari in het Tsavo National Park heb je veel kans om de Big 5 te spotten. Bekijk alle hotels Kenia 11. Mijn ideale vakantie is. 5 sterren 1. Luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie. Direct aan het strand 10.
samenvoegen leningen
10-daagse Minisafari Strand Kenia.
Uw reis begint en eindigt met een onvergetelijk verblijf aan Diani Beach aan de zuidkust van Mombasa. Een ideale mix van een heerlijke strandvakantie en een safari in Kenia! Tijdens deze korte reis combineert u eenvoudig een aangenaam verblijf aan het strand met een minisafari in Kenia.
kooiaap
Uitgebreide Kenia safari en strand in Mombassa Amazing Destinations.
Uitgebreide Kenia safari en strand in Mombassa. Wat mag u verwachten? Maak kennis met Kenia s verschillende wildparken. Professionele begeleiding van privé gids en chauffeur. Verblijf in kleinschalige luxe lodges. Rust uit op de paradijselijke stranden van Mombassa. Samen uw droomreis naar Kenia samenstellen?
axa
DetailKenia: Safari strandvakantie De Blauwe Vogel.
KENIA: SAFARI STRAND! Onze beste publiciteit de vorige deelnemers! KENIA IS EEN PARADIJS VOOR ECHTE SAFARI-LIEFHEBBERS. Niet alleen de grote aantallen dieren zorgen voor een onvergetelijke safari., ook de indrukwekkende en gevarieerde landschappen maken van Kenia een gedroomde bestemming. Bij onze Blauwe Vogel-rondreis verblijft U in luxe lodges / guesthouses / hotels!
student hotel
Rondreis Kenia, Safari Strand De wereld is Kras.
dieren die zich in de buurt van uw tent kunnen begeven. Kenia, Safari Strand. Kenia, het land van wereldberoemde natuurparken, bruisende steden en witte stranden. De safaritochten door het Tsavo National Park laten u de grote diversiteit aan wilde dieren van heel dichtbij aanschouwen.
Safari strand in Kenia TravelBird.
De eindeloze savanne, de machtige Kilimanjaro, de leeuw die waakt over zijn domein en de gazelle die nipt weet te ontsnappen aan het jachtluipaard, wie wil er nou niet eens in z'n' leven op safari in het fantastische Kenia? Tijdens deze rondreis maak je kennis met het échte Afrika. Je gaat maar liefst vijf keer op safari en ontdekt prachtige nationale parken. We hoeven je vast niet te vertellen wat voor waanzinnige fauna en flora je pad zullen kruisen? Bovendien logeer je in lodges met zwembad en eindig je je reis met 6 nachten in een vijfsterrenresort op het paradijselijke strand van Mombasa.
Safari strand in Kenia TravelBird.
Na meerdere avontuurlijke safari's' en een paar heerlijke dagen aan het strand zit deze rondreis erop. Op dag 11 vertrek je naar de luchthaven van Mombasa en breng je nog 1 nacht in het vliegtuig door. Safari strand in Kenia.

Contacteer ons