Resultaten voor vakantie gehandicapten duitsland

vakantie gehandicapten duitsland
 
Duitsland Aangepaste reizen en vakanties.
Duitsland heeft talloze mogelijkheden voor een vakantie in elk seizoen. En lekker dichtbij voor een tussendoortje. De door Stichting Aangepaste Reisen Vakanties voor Gehandicapten geselecteerde accommodaties zijn zonder uitzondering aangepast en geschikt om met rollator, scootmobiel of rolstoel vakantie te vieren.
cisco
Duitsland: Rolstoelvriendelijke accommodaties en hotels.
Deze vakantieparken hebben vaak de leukste faciliteiten en activiteiten geschikt voor jong en oud. Het voordeel van een dit soort vakanties is dat de huisjes uitgebreid getest zijn en je dus zorgeloos op vakantie kunt in Duitsland. Center Parcs Bekijk.
piano kopen
vakantie vakantiehuis voor gehandicapten Vakantiehuis gehandicapten.
Voor een comfortable vakantie voor gehandicapten. U kunt online een gehandicapten vakantiehuis of bungalow boeken in bijvoorbeeld Nederland, België, Duitsland, Frankrijk. Bij ieder vakantiehuis of bungalow staat omschreven op welke wijze de accommodatie is aangepast voor mensen met een functiebeperking.
gripzakjes hema
Gehandicapten vakantie met een gerust hart op vakantie.
Roompot Vakanties is de ideale organisatie voor het boeken van een vakantie voor gehandicapten en/of mindervaliden. Het zoeken en organiseren van de vakantie brengt net wat meer tijd met zich mee. Niet alleen de accommodatie moet de juiste aanpassingen hebben, maar het kan ook heel belangrijk zijn dat bepaalde zorg in de directe omgeving wordt aangeboden. Roompot Vakanties heeft een team dat gespecialiseerd is in het organiseren van zorgvakanties op maat. Het doel van ons RP Care Team is mensen met een zorgbehoefte een zo fijn mogelijke vakantie bieden. Omdat wij samenwerken met diverse medici kunnen wij dit aan onze klanten bieden. Als u een functiebeperking heeft of van een rolstoel afhankelijk bent, dan wilt u kunnen vertrouwen op een vakantiehuisje of hotel dat geschikt is voor uw beperkingen. Op de website van Roompot Vakanties kunt u tijdens het zoeken de optie selecteren voor een vakantiehuisje dat is toegerust op mindervaliden. U kunt ook meteen naar de website van RP Care gaan en kiezen uit meer dan vijftien vakantieparken in Nederland, België en Duitsland die accommodaties hebben voor een rolstoel vakantie of huisjes voor mensen met cara.
afwasmachine
Aangepaste vakantiewoningen voor mindervaliden Belvilla.
8.4 score klanttevredenheid. Een mobiele beperking hoort niet in de weg te staan van een fijne vakantie. Daarom biedt Belvilla gedetailleerde informatie over de toegankelijkheid van vakantiehuizen. Onder uitgebreid zoeken kun je specifieke kenmerken aanduiden, zoals een aangepast toilet, brede doorgangen of een lift.
Vakanties en reizen voor mensen met een handicap Picture Vakanties.
Vakanties met zorg. of selecteer land/ provincie. Vakantieportaal voor aangepaste vakanties. Picture Vakanties wil elke vakantiegast met een functiebeperking/handicap in de Picture zetten en een vakantie naar wens en behoeften aanbieden. U kunt uw vakantie rechtstreeks boeken bij de eigenaar of organisatie.
Gehandicapten vakantie: speciale vakantiebungalows!
Gehandicapten vakantie: speciale vakantiebungalows! Hogenboom Vakantieparken is de ideale organisatie voor het boeken van een vakantie voor gehandicapten en/of mindervaliden. De organisatie brengt net wat meer zoekwerk met zich mee. De accommodatie moet bijvoorbeeld voorzien zijn van bepaalde aanpassingen maar ook direct zorg in de omgeving kan een belangrijk aspect zijn. Inmiddels beschikken een tiental Hogenboom Vakantieparken over een aantal aangepaste, sfeervolle bungalows in eigen land. Wat mag u verwachten van zo'n' speciale vakantiebungalow? Een bijzonder ruime opgezet zonder onneembare drempels. Bovendien beschikt iedere bungalow over een aparte royale douchehoek met een verhoogd toilet. Om het zelfstandig overeind komen te vergemakkelijken, zitten er beugels aan beide zijden van het aangepaste toilet. Op deze manier wordt het een zorgeloze vakantie. Laat de vakantie maar beginnen! Voor ieder wat wils. Voor kleinschalige gehandicaptenreizen zijn de vakantieparken van Hogenboom bijzonder geschikt. Er is meer dan genoeg variëteit in de buitenomgeving om het voor iedereen aantrekkelijk te maken. Een knusse bungalow in de bossen bijvoorbeeld op een steenworp afstand van Duitsland.
Een mindervaliden vakantie in Duitsland CASAMUNDO.
Het voordeel van een vakantie in Duitsland is dat het binnen slechts een aantal uur rijden te bereiken is, waardoor u geen hele dag in de auto hoeft te zitten, maar u toch het idee heeft dat u in het buitenland op vakantie bent.

Contacteer ons