Resultaten voor gehandicapten reizen buitenland

gehandicapten reizen buitenland
 
Welkom bij LeonReizen.
Al onze reizen kun je vinden onder het kopje VAKANTIES. Zonnen, relaxen, ontdekken en beleven.: begeleid vakantievieren met plezier! We bieden verschillende bungalowvakanties aan in binnen en buitenland. Uitstapjes, relaxen, bezienswaardigheden, zwemmen, winkelen, wandelen, er is voor ieder wat wils.
muursticker
Vakanties Reuma Patiënten Vereniging Apeldoorn e.o.
De Stichting IHD-Zorg in het buitenland adviseert en waar mogelijk faciliteert bij hulpmiddelen, aangepast vervoer en persoonlijke verzorging en verpleging in het buitenland. Voor aangepaste accomodaties.: Het VakantieBureau biedt ouderen, mensen met een handicap of zwakke gezondheid en mensen die gewoon gezelligheid zoeken de mogelijkheid op een ontspannen manier een week vakantie te vieren. De Stichting vakantieaccommodaties voor vakantie in Nederland in volledig aangepaste stacaravan of bungalow. De Stichting MiVa vakanties stelt zich tot doel vakantieaccommodaties te realiseren voor de vakantieganger die geïntegreerd op vakantie wil, maar behoefte heeft aan aanpassingen en/of hulpmiddelen. Stichting De Wielewaal is een grensverleggende reisorganisatie voor kinderen en jongeren tot 45 jaar met een handicap. De hulpdienst Côte dAzur is al jaren werkzaam op de grote internationale campingLes Prairies de la Mer en beschikt over rolstoeltoegankelijke caravans, hulpmiddel, ADL-assistentie en rolstoelbusjes. ECT vakanties binnen en buitenlandse reizen voor reumapatiënten. Groot Stokkert hotel en bungalow park is geschikt voor iedereen met een lichamelijke handicap. De nationale Vereniging De Zonnebloem organiseert aangepaste vakanties voor volwassen zieken en gehandicapten.
beveiligingscamera
Zorg Vakanties.
Vind hier de beste zorgvakanties voor 2012. Hieronder vind u een compleet overzicht van alle zorgvakantie aanbieders die reizen en vakanties aanbieden voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die zorg nodig hebben. TOF vakanties organiseert vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking naar diverse bestemmingen in Nederland en in het buitenland.
Skeeler
Onderweg Reizen Begeleide vakanties voor mensen met een handicap.
Leuke vakanties in binnen-en buitenland. Van weekends weg tot 10-daagse zonvakanties. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in. Bekijk fotogalerij De vijf meest populaire reizen. Gezellige vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking en of een vorm van autisme.
dakgoot zink
Villa Xenofilia: vakantie gehandicapten links.
Reizen voor gehandicapten naar Turkije. D TSTURKEY Disabled Travel Service een Belgisch Turkische onderneming die het hoofddoel heeft. om een aangename en aangepaste vakantie te bezorgen aan personen met een handicap. aangepaste hotels, rolstoelvriendelijk en/of aangepaste kamers voor gehandicapten. aangepaste excursies bijvoorbeeld, jeepsafari, boottoer. N ederlandstalige begeleiding is permanent aanwezig. Barcelona enabled: toegangelijk toerisme in Barcelona en omgeving. Organisatie in Barcelona die zich toelegt op het aanbieden van aangepaste accomodaties, het regelen van. vervoer, het reserveren van restaurants en activiteiten in en rond de stad. Mirjam Stibbe schrijft.: Barcelona is een prachtige stad, maar er ontbreekt informatie over toegankelijkheid voor mensen met. een fysieke beperking die speciale Voorzieningen nodig hebben. Barcelona-Enabled biedt een ruim aanbod. aan aangepaste accommodaties die persoonlijk zijn gecontroleerd Lees meer over Barcelona enabled. Startpagina's' aangepaste vakanties. Startpagina voor aangepaste vakanties in Nederland of het buitenland.
klantenkaart
DON Reisorganisaties.
Verhuur van aangepaste campers. Website met aangepaste accommodaties voor gehandicapten. Vakanties op aangepaste zeilschepen. De SRG is een vrijwilligersorganisatie die groepsvakanties aanbiedt voor mensen met een lichamelijke beperking. Veel reizen gaan naar hotels in populaire vakantiebestemmingen. Uitgangspunt van deze stichting is: verre reizen haalbaar en betaalbaar organiseren voor mensen met een handicap. Informatie over reizen voor mensen met een handicap. Het zijn voornamelijk vliegreizen naar buitenlandse bestemmingen. Vakantiesite voor rolstoelgebruikers. De vakantiesite voor rolstoelgebruikers geeft een overzicht van het aanbod aan aangepaste vakantiewoningen, hotels, appartementen en campings in binnen en buitenland.
tips
Op reis met een lichamelijke beperking DrieTour.
Home Reizen voor mensen met een fysieke beperking. Reizen met een lichamelijke beperking. Gewoon samen reizen! Speciaal voor reizigers met een fysieke beperking stelt DrieTour elk jaar een aantal. prachtige en goed verzorgde reizen samen. Reizen die extra zorg en aandacht verdienen.
Zoek je reis Amarant Reizen.
Tijdens deze reis van Denver tot San Fransisco trekken we langs de vruchtbare bergen van Colorado, beklimmen we de indrukwekkende rode rotsen van de Grand Canyon, bezoeken we bruisende steden en reizen we langs de schitterende kust van de Grote Oceaan.

Contacteer ons