Meer resultaten voor gehandicapten reizen buitenland

gehandicapten reizen buitenland
 
Overzicht van onze begeleide reizen en zorg vakanties Zorgtours.
Heeft u dagelijks zorg of ondersteuning nodig, maar wilt u toch graag op reis om te genieten van een geweldige vakantie? Misschien lijken de mogelijkheden beperkt, maar de begeleide reizen van Zorgtours maken vakantie voor onder meer rolstoelgebruikers, dementerenden, ouderen, gehandicapten en mensen die slecht ter been zijn wél mogelijk! De gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden van Zorgtours bieden tijdens al onze begeleide reizen professionele ondersteuning en medische zorg. Vanaf het moment dat u voor de heenreis in de luxe Royal Class touringcar stapt, kunt u rekenen op onze zorgzame begeleiding. Dag en nacht is er iemand aanwezig om u op deskundige wijze te helpen met medicatie, verzorging of ondersteuning. Zo kunt u toch op reis naar zonnige bestemmingen in het buitenland en genieten van een onbezorgde vakantie.
mkb
Op reis met een lichamelijke beperking DrieTour.
Speciaal voor reizigers met een fysieke beperking stelt DrieTour elk jaar een aantal. prachtige en goed verzorgde reizen samen. Reizen die extra zorg en aandacht verdienen. en waarbij het contact en de afstemming met reisleiding en teamleden, maar ook met u.
mini cooper clubman prijs
EU-parkeerkaart voor gehandicapten Uw Europa.
Autorijden in het buitenland. Wat mag u meenemen? Veiligheid en noodsituaties. Pakketreizen en timesharing. Laatste controle: 05/03/2018. EU-parkeerkaart voor gehandicapten. Als u een lichamelijke handicap hebt die uw mobiliteit beperkt, hebt u in uw land mogelijk recht op een EU-parkeerkaart voor gehandicapten.
bodysuit
Vakantie.
Aangepast reizen met de Nederlandse Spoorwegen. Met het Nederlandse Rode Kruis op vakantie. Nationale Vereniging De Zonnebloem. Stichting IHD-Zorg in het buitenland. Off the Road Wheel systems. Het Vakantiebureau van de Interkerkelijke Stichting Diakonaal Vakantiewerk. De vakantie-site voor mensen met een verminderde mobiliteit. De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties NBAV. Stichting De Wielewaal organiseert vakanties voor kinderen en jongeren tot ca. 55 jaar met een handicap. Stichting Recreatie gehandicapten.
vacature doktersassistente
MundoRado Reizen.
Individuele Reizen Reist u liever met uw eigen gezin of groep? Onder de naam Reizen" op maat" alle leeftijden bieden wij alle bestemmingen ook aan voor mensen die liever met hun eigen groep of gezin reizen. U bepaalt wanneer u wilt reizen, met hoeveel personen en hoelang u op vakantie wilt en welke begeleiding/zorg u eventueel nodig heeft.
google advertentie
Plus Senioren vakanties en ouderen reizen 404550556065.
Dit is ook geschikt voor u als u wel een aangepaste kamer, maar verder geen hulp nodig heeft. Zonzoekersreizen voor Complexe Luchtweg en andersgehandicapten. ZvCL organiseert rookvrije vlieg, boot en bus vakanties, naar het buitenland en in Nederland. De reizen zijn voor mensen die niet alleen op vakantie kunnen of willen gaan.
siemens vaatwasser inbouw
ZorgVakantieWijzer Vakanties voor senioren met extra zorg.
De Zonnebloem organiseert reizen voor mensen met een lichamelijke beperking. Daar zit een beperkt aantal reizen tussen waarmee senioren mee kunnen. Rustige seniorenvakantie in Nederland. Actieve vakanties in Nederland en het buitenland. HartbrugReizen organiseert al dertig jaar reizen met" een extra veilig gevoel.
zelf animatiefilmpje maken gratis
Reizen met mobiliteitsbeperking NS International.
Assistentie in het buitenland Assistentie in het buitenland heeft een langere aanvraagtijd, wij raden u aan om dit uiterlijk 1 week voor vertrek aan te vragen. Meer informatie Bezoek de site van NS voor meer informatie over reizen met een mobiliteitsbeperking in Nederland.
vordering verkopen

Contacteer ons