Zoeken naar begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten

begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten
 
Stichting Het Buitenhof.
Vakanties voor ouderen die nét niet meer zelfstandig op vakantie kunnen, durven of willen gaan. Autitravel organiseert begeleide vakanties voor jongvolwassenen met autisme. MundoRado Reizen organiseert begeleide groepsreizen voor mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel.
elektrische sigaret
SET-Reizen het meest professioneel in begeleide vakanties.
SET-Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze professionele zorgverleners en enthousiaste vrijwilligers bieden jou de beste zorg en een onvergetelijke vakantie. Voor iedereen met een verstandelijke beperking hebben we specifieke vakanties die bij jouw zorgvraag past!
vaarvakantie friesland
Onderweg Reizen Gezellige, begeleide vakanties.
Bekijk fotogalerij De vijf meest populaire reizen. Hieronder zie je de vijf meest populaire reizen. Op deze pagina vind je nog meer vakanties. Wij zijn niet de grootste maar wel de leukste reisorganisatie voor mensen met een licht verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme.
kassa software
Dolfijn Vakanties Begeleide vakanties welkom.
In de Schijnwerper. Wie zijn zij? Vraag en Antwoord. Wie zijn zij? Wie zijn wij? Welkom op de site van Dolfijn Vakanties. Dolfijn organiseert vakantiereizen voor mensen met een licht verstandelijke beperking vanaf 16 jaar. Onze reizen worden begeleid door vrijwillige reisbegeleiders.
afwasmachine
Begeleide Vakanties Nederland Verstandelijke Beperking MARADIJS.
Begeleide vakantie verstandelijk gehandicapten, begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten, begeleide vakanties verstandelijk gehandicapten, begeleide vakantie voor verstandelijk gehandicapt
17 t/m 24 aug. ADIOS Reizen: begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten. Ben je op zoek naar een begeleide vakantie voor verstandelijk gehandicapten? Dan ben je bij ADIOS op het juiste adres! Elk jaar organiseren wij meer dan 30 begeleide groepsreizen, overal ter wereld maar ook gewoon dicht bij huis.
Begeleide vakanties in kleine groepen Kompas Reizen.
Begeleide vakanties in kleine groepen. Kompas Reizen is het vertrouwde adres voor begeleide dagtochten en groepsreizen in binnen en buitenland voor mensen met een verstandelijke beperking, met name woonachtig in de provincie Noord-Brabant. Met opstapplaatsen in de regio beginnen de vakanties met Kompas Reizen dichtbij huis.
Bosjuweel begeleide vakanties Reizen met een verstandelijke beperking.
Onze begeleide reizen zijn bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking die graag met andere mensen op vakantie gaan. De groepjes bestaan uit 9 tot 13 gasten per vakantie bij uitzondering meer. Begeleiding door eersteklas begeleiders en vrijwilligers. De vakantie wordt begeleid door een gemotiveerd team van eersteklas begeleiders en vrijwilligers. Er zijn voldoende begeleiders per vakantie, en er is veel persoonlijke aandacht voor elke gast. Zij worden bijgestaan door een topteam van artiesten, koks, dirigenten, brandweermannen en kunstenaars. Klik hier voor meer info! De vakanties hebben verschillende creatieve themas en staan van moment van aankomst totdat je weer wordt opgehaald in het teken van dit thema. Elke vakantie heeft dans, theater, muziek, beauty, koken, boerderij, film, schilderen of kunst. Ook zijn er actieve en stoere vakanties: brandweer politie, een leger luchtmacht vakantie, Rock Roll of een vakantie speciaal voor jongeren! Bosjuweel vakanties voor verstandelijk gehandicapten kenmerken zich door een eersteklas creatief activiteitenprogramma.

Contacteer ons