Op zoek naar begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten?

begeleide vakanties voor verstandelijk gehandicapten
 
Vakantie voor verstandelijk gehandicapten.
Ben je op zoek naar een uitgebreid aanbod aan vakanties voor verstandelijk gehandicapten? Flow Reizen organiseert de meest uiteenlopende vakanties, het hele jaar door, voor iedereen tussen de 18 en 50 jaar met een licht verstandelijke handicap. Lekker ontspannen met zon, zee en strand of juist sportief bezig of genieten van andere culturen. Precies wat jij wil. En je leert meteen nieuwe mensen kennen. Als je een lichte verstandelijke handicap hebt, dan wil je natuurlijk het liefst zo zelfstandig mogelijk op vakantie. Maar wel met de begeleiding die je nodig hebt om er een echt onvergetelijke reis van te maken. Bekijk onze zomerreizen. Bekijk onze winterreizen. Professioneel begeleide reizen.
kapper
begeleide reizen voor mensen met licht verstandelijke handicap. Picture Vakanties.
Reizen met beperking. Reizen met een beperking. Reizen met een handicap. Vakanties voor gehandicapten. Hanzeweg 14D-1, 2803 MC, Gouda, Nederland. Show in Google Maps. Stichting Het Buitenhof heeft sinds 1976 ervaring in begeleide reizen! Stichting het Buitenhof organiseert begeleide reizen.
Cilinderslot

De Ridder gunt iedereen deze bijzondere belevenis en heeft daarom een nieuw en inspirerend concept ontwikkeld: creatieve vakanties op maat voor verstandelijk gehandicapten met een complexe ondersteuningsvraag. Omdat deze doelgroep niet eenvoudig kan deelnemen aan het reguliere reisaanbod, heeft De Ridder een creatief vakantieformat uitgewerkt waarin de individuele mogelijkheden van de vakantieganger centraal staan en tegelijkertijd op maat gesneden zorgondersteuning en persoonlijke begeleiding blijft gewaarborgd.
dakgoot zink
Gehandicapten reizen.
reisbureau vergelijker nl. Home Categorien Gehandicapten reizen. Onderweg Reizen biedt vakanties aan in Nederland en ver daarbuiten. Vakanties die met zorg worden uitgekozen zodat mensen met een licht verstandelijke beperking zorgeloos op vakantie kunnen. De reisbegeleiding bestaat uit ervaren en enthousiaste vrijwilligers. Onderweg Reizen heeft als doel kleinschalig begeleide vakanties aan te bieden die gezellig en betaalbaar zijn. Groepsreizen naar bungalowparken, hotels en campings. Bezoek Onderweg Reizen. Reviews over Onderweg Reizen 2. Diemer Zorgvakanties organiseert vaarvakanties voor mensen met een lichamelijke handicap en mensen die zorg nodig hebben.
plugins
Volwassenen verstandelijke beperking.
Kompasstraat 9 2901 AM Capelle aan den IJssel. T 010 751 38 56 06 16 79 26 87. Voor mensen vanaf 18 jaar voor mensen met een verstandelijke beperking organiseert LeonReizen begeleide vakanties; bungalow, hotel en vliegvakanties, in Nederland, Europa en verder.
kraamcadeau met naam
Untitled Document.
Welkom op de website van De Karavaan, een christelijke reisorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij proberen u met deze website een zo volledig mogelijk overzicht te geven van onze organisatie. U vindt hier informatie over onze identiteit, de doelgroep, de manier waarop wij reizen, en ook het reisprogramma is hier te vinden.
dymo labelwriter 450 duo
Bosjuweel vakanties Vrijwilligerswerk met verstandelijk gehandicapten.
Vrijwilligers en begeleiders. Vrijwilligerswerk met verstandelijk gehandicapten. Vakantieprogramma van Bosjuweel. Vrijwilligers en begeleiders. Stichting Bosjuweel gaat stoppen in 2019. Nijmegen, 20 november 2018. Zoals jullie misschien vernomen hebben gaat stichting Bosjuweel ermee stoppen in 2019. Dank voor al jullie hartverwarmende reacties! We krijgen veel vragen van gasten, vrijwilligers, ouders en begeleiders waar ze nu heen kunnen. Stichting Tendens Vakanties uit Arnhem biedt vakanties aan in de geest van de vertrouwde Bosjuweelvakanties nieuwe-juweeltjes. Wellicht zelfs in de bekende accommodaties, de Barendonk in Beers en de Elegast in Ubbergen! In het verleden hebben we al een tijdje samengewerkt met deze organisatie. We kennen ze als enthousiast, fris en professioneel. Tendens Vakanties is lid van de NBAV, het kwaliteitskeurmerk voor begeleide vakanties en is bovendien Zoover Award Winner!
De Blauwe Gids.
Begeleide reizen voor tieners. Vakanties voor kinderen met een meervoudige beperking. Vakanties voor ouderen. NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties. De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties NBAV vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk.

Contacteer ons