Op zoek naar begeleide vakantie verstandelijk gehandicapten?

begeleide vakantie verstandelijk gehandicapten
 
De Blauwe Gids.
Begeleide reizen voor tieners. Vakanties voor kinderen met een meervoudige beperking. Vakanties voor ouderen. NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties. De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties NBAV vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk.
lucardi ringen
vzw Metgezel Organisator van vakanties voor mensen met beperking.
Steeds hartelijk welkom bij vzw Metgezel. VZW Metgezel, je trouwe partner voor vakanties en vrije tijd. Uitleg over de last" minute lijst: klik hier! lijst van cliënten die goedkoper op vakantie willen komen en waarvan de datum geen rol speelt.
jezelf presenteren
Begeleide vakanties in kleine groepen Kompas Reizen.
Kompas Reizen werkt als een écht kompas: het wijst je de weg naar de vakantie die bij jou past! Lees meer over Kompas Reizen. Vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Begeleide vakanties voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking.
Junior
Verre reizen voor mensen met een beperking.
Stichting SteunpuntReizen organiseert begeleide reizen en begeleide dagtochten in binnen en buitenland voor mensen met een verstandelijke beperking en/of NAH. De begeleiding tijdens reizen en dagtochten wordt verzorgd door enthousiaste vrijwilligers, meestal met ervaring in de zorgsector. Zorg en hulpmiddelen tijdens vakantie.
turnpakje kopen
Begeleide Vakanties Nederland Verstandelijke Beperking MARADIJS.
Begeleide vakantie verstandelijke beperking. Creatieve vakantie verstandelijke beperking. Theatervakantie verstandelijke beperking. Begeleide vakanties verstandelijk gehandicapt. Kerstvakantie verstandelijke beperking. Logeerweekend verstandelijke beperking. Singlevakantie verstandelijke beperking. Graag" wil ik jullie bedanken voor de fijne vakantie die mijn broer bij jullie heeft gehad.
samsung alpha hoesjes
W i e l e w a a l. n l.
Er zijn nog een paar vakantieplaatsen over in juli. Boek nu en ontvang. 25% last-minutekorting op een vakantie die vertrekt vóór 25 juli 2015. Een paar tips voor juli: Anderen VG, V05, Mierlo MCG, M07 en Barcelona ADHD/ASS, C63A en LG, C63L.
600 euro lenen
Gehandicapten vakantie Rolstoelvakanties aangepaste hotels Hetvakantiebureau.nl.
Gezinsvakantie Steun ons Word vrijwilliger. Gehandicapten vakanties Rolstoelvakanties. Gehandicapten vakanties: begeleide vakanties in Nederland voor mensen met een beperking. Onze verpleegkundigen en begeleiders staan voor u klaar. Voor zorg én persoonlijke aandacht. Gehandicapten vakanties houden wij in prachtige goed toegankelijke hotels.
optimization
Word vrijwillig vakantiebegeleider voor verstandelijk gehandicapten!
Met deze werkwijze is SET-Reizen het meest professioneel in begeleide reizen. Ons vakantieaanbod is gecategoriseerd naar zorgvraag. Een groot aantal reisgroepen bestaat uit redelijk zelfredzame verstandelijk gehandicapten, maar ook veel van onze reizigers hebben een verstandelijke en lichamelijke beperking en zijn afhankelijk van een rolstoel. Onze reizen gaan naar binnen en buitenland: gezellige bungalowvakanties in Nederland, maar ook bus en vliegvakanties binnen Europa en zelfs verre stedentrips wereldwijd. Wie zoeken wij? Om onze reizigers tijdens hun vakantie te begeleiden hebben wij gemotiveerde vrijwilligers nodig.
matras

Contacteer ons