Meer resultaten voor begeleide vakantie verstandelijk gehandicapten

begeleide vakantie verstandelijk gehandicapten
 
SET-Reizen het meest professioneel in begeleide vakanties.
SET-Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze professionele zorgverleners en enthousiaste vrijwilligers bieden jou de beste zorg en een onvergetelijke vakantie. Voor iedereen met een verstandelijke beperking hebben we specifieke vakanties die bij jouw zorgvraag past!
parking schiphol
Begeleide vakanties in kleine groepen Kompas Reizen.
Kompas Reizen werkt als een écht kompas: het wijst je de weg naar de vakantie die bij jou past! Lees meer over Kompas Reizen. Vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Begeleide vakanties voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking.
cisco
Onderweg Reizen Gezellige, begeleide vakanties.
Wat leuk is aan Onderweg Reizen is dat je met kleine groepjes gaat en je maakt ook sneller contact met de mensen.In grotere groepen heb je dat niet zo, Ga zo door Onderweg Reizen. Super bedankt voor de vakantie in Parijs.
piano kopen
Dolfijn Vakanties Begeleide vakanties welkom.
In de Schijnwerper. Wie zijn zij? Vraag en Antwoord. Wie zijn zij? Wie zijn wij? Welkom op de site van Dolfijn Vakanties. Dolfijn organiseert vakantiereizen voor mensen met een licht verstandelijke beperking vanaf 16 jaar. Onze reizen worden begeleid door vrijwillige reisbegeleiders.
verzenddozen action
Begeleide Vakanties Nederland Verstandelijke Beperking MARADIJS.
afwasmachine
Schik met Poldermaat Gewoon lekker anders!
Poldermaat met Schik organiseert begeleide vakanties voor jongvolwassenen vanaf 16 jaar met een licht tot matige verstandelijke en/of fysieke beperking. De vakanties zijn geschikt voor mensen die niet zelfstandig op vakantie kunnen, maar ook voor mensen die extra zorg en/of begeleiding nodig hebben.
Stichting Het Buitenhof.
Vakanties voor ouderen die nét niet meer zelfstandig op vakantie kunnen, durven of willen gaan. Autitravel organiseert begeleide vakanties voor jongvolwassenen met autisme. MundoRado Reizen organiseert begeleide groepsreizen voor mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel.
Begeleide vakanties.
Bekijk meteen welke vakantie het beste bij jou past. Flow Reizen is ook te vinden op Facebook en Youtube! Bekijk Flow Reizen op Opiness. Op vakantie met een verstandelijke beperking. Op vakantie met autisme. Wintersport voor gehandicapten. Vakantie voor verstandelijk gehandicapten.

Contacteer ons