Meer resultaten voor MINDER VALIDEN REIZEN

MINDER VALIDEN REIZEN
 
Veelgestelde vragen over reizen naar Albanië Liria Travel.
Voor single-kamers is er een toeslag van 20 pp/nacht. Zijn de reizen geschikt voor mindervaliden? In Albanië zijn de faciliteiten voor mindervalide mensen niet goed uitgebouwd. Daarenboven zijn we voortdurend op stap, waardoor we de reizen sterk afraden voor minder mobiele mensen.
App
Mindervaliden op reis Nieuws Telegraaf.nl.
In Drenthe boekte ze een aangepast huisje: in de aangepaste kamer stond alleen een 1-persoons bed zodat Yvonne niet bij haar man kon slapen, toch ook weinig gezellig tijdens je vakantie. Het echtpaar liet zich echter niet kisten en besloot binnen Europa volop te gaan reizen. Zo betrad Yvonne regelmatig het zwembad zittend op de rug van haar echtgenoot, al duimend dat hij geen uitglijder zou maken. Barcelona is geweldig aangepast, zelfs het openbaar vervoer is daar goed toegankelijk. Istanbul is wat minder maar de mensen zijn daar zo vriendelijk en behulpzaam dat dat veel goedmaakt.
domotelec.fr
Treinreis Thalys: raadpleeg alle aanbiedingen op de officile website.
Al onze tarieven. Vr de reis. Uw ticket boeken Uw ticket omruilen Uw ticket annuleren Ticket niet ontvangen Ticket verloren Mobileticket Reizen met bagage Reizen met een dier Reizen in gezin. Reizen in groep Reiziger met beperkte mobiliteit BookCab service.
lenen
Reisbureau voor mensen met beperking Touring.
Gebaseerd op zijn persoonlijke reiservaringen biedt hij reizen aan naar droombestemmingen als Tenerife, Curaçao, Aruba en Kenia. Kristof Steegmans weet beter dan wie wat er allemaal komt kijken bij reizen met een fysieke beperking.WeTravel2 levert maatwerk zodat mensen met een tijdelijke of permanente fysieke beperking ook zorgeloos een exotische reis kunnen ondernemen.
Manager
Mindervaliden.
TOE AAN TUI! Boek nu jouw ideale Last Minute Veelgestelde vragen. Goedemorgen, stel hier een vraag. Welke hotels en appartementen zijn geschikt voor mindervaliden? Is het mogelijk om op de bestemming een scootmobiel te huren? Groepsreizen en incentives. Goed voorbereid op reis.
Welke personen met een handicap hebben recht op gratis vervoer bij De Lijn? De Lijn.
Personen die jonger dan 6 jaar zijn worden nooit doorgegeven aan De Lijn omdat zij sowieso gratis reizen. Abonnement voor personen met een handicap. Ik heb een gratis abonnement voor personen met een handicap gekregen maar wens hier geen gebruik van te maken.
Goedkoper of gratis reizen met het openbaar vervoer MeerMobiel.
Geldig bij alle maatschappijen. Begeleiders van een persoon met een handicap reizen gratis mee met de kaart Kosteloze begeleider. Blinden en slechtzienden reizen gratis met het openbaar vervoer NMBS, De Lijn, MIVB en TEC met de nationale verminderingskaart van de FOD Sociale Zekerheid.
KVG-Groep Katholieke Vereniging Gehandicapten.
De KVG-Groep bestaat uit verschillende deelvzw's' met elk een eigen werking. Als KVG-lid kan je beroep doen op de deskundigheid van Absoluut, Gezin en Handicap, KVG-Vorming, JKVG en de diensten BUDDY, Lidoa, Hannibal vakanties, Sociaal dienstbetoon en SOS Vrijwilligers. Je kan onze privacyverklaring hier nalezen.

Contacteer ons