Resultaten voor vakantiereizen gehandicapten

vakantiereizen gehandicapten
 
Vergoeding vakantiereizen voor zieken 2017 Zorgverzekeringwijzer.nl.
Bekijk de vergoedingen. Vergoeding vakantiereizen voor zieken 2017. Even lekker een weekje uitwaaien aan het strand of een flinke wandeling maken in de bergen om nieuwe energie op te doen is iets waar een mens zo nu en dan behoefte aan heeft.
palladium
Seniorenreizen Mindervaliden.
Er wordt onderscheid gemaakt in breed toegankelijk, extra toegankelijk en speciaal toegankelijk. Daarnaast zijn er ook accomodaties waar zorg kan worden geboden in samenwerking met Comfortzorg. Ook biedt Landal Dialyse accomodaties, een gehoorvilla, een visionvilla en een longvilla. Landal Greenparks, aangepaste accomodaties. Aanbieders vakantiereizen algemeen.
politiek

Om de informatie zo actueel mogelijk te houden komt binnenkort op deze website een online Eurosleutelgids beschikbaar waar je kunt zien welke openbare voorzieningen in Nederland toegankelijk zijn met een eurosleutel. De Stichting Wintersport Gehandicapten SWG-Nederland biedt wintersportvakanties aan voor mensen met een lichamelijke handicap.
web
Twin-travel, de reisorganisatie voor visueel gehandicapten.
Dit zijn allemaal ingrediƫnten van onze vakanties. Tijdens een vakantie van Twin-travel ontmoet u een gevarieerd gezelschap: werkenden, alleenstaanden, getrouwden, ouderen, jongeren, blinden, slechtzienden, zeer slechtzienden, mensen die vanaf de geboorte visueel gehandicapt zijn, mensen die pas op latere leeftijd blind of slechtziend zijn geworden.
vals
Aangepaste vakantiehuisjes voor mindervaliden voor vakantie bij Ruurlo Achterhoek.
Om te zorgen dat u zonder problemen in en uit bed kunt of eventueel op bed verzorgd kunt worden is elke woning voorzien van een hoog-laagbed en kunt u gebruik maken van een papegaai, toiletverhoger of bedverhogers. Neemt u de handbike of scootmobiel mee dan kunt u deze plaatsen in de overdekte fietsenstalling.
marketing
Home.
We hebben speciale kindervakanties voor kinderen tot 18 jaar en er zijn jongerenreizen voor mensen van 18 tot ongeveer 30 jaar. Bij de reizen met minder begeleding 14 vakantiegangers en 4 begeleiders gaan we naar bestemmingen in Nederland maar ook naar prachtige plekken in o.a.
schrob en zuigmachine
Vakanties en reizen voor gehandicapten.
Terug naar het overzicht Vakanties en reizen voor gehandicapten. 11 juli 2018. Lichamelijk of verstandelijk gehandicapten kunnen natuurlijk net als iedereen genieten van een droomvakantie! Zorgtours doet er alles aan om reizen naar een topbestemming mogelijk te maken voor gehandicapten, chronisch zieken en ouderen.
goochelaar
Minder valide Ook de lichamelijk gehandicapten en minder validen mensen willen graag op vakantie.
De doelstelling van de stichting Ichthus is het organiseren van vakantiereizen groepsreizen voor lichamelijk gehandicapten en minder validen. Het is een christelijke stichting, wat inhoudt dat de Bijbel, Gods Woord als uitgangspunt en leidraad is gekozen voor het vormgeven van de inhoud van de vakantie.
MCS

Contacteer ons