Op zoek naar vakantiereizen gehandicapten?

vakantiereizen gehandicapten
 
Seniorenreizen Mindervaliden.
Er wordt onderscheid gemaakt in breed toegankelijk, extra toegankelijk en speciaal toegankelijk. Daarnaast zijn er ook accomodaties waar zorg kan worden geboden in samenwerking met Comfortzorg. Ook biedt Landal Dialyse accomodaties, een gehoorvilla, een visionvilla en een longvilla. Landal Greenparks, aangepaste accomodaties. Aanbieders vakantiereizen algemeen.
hanglamp led dimbaar
MundoRado Reizen.
U bepaalt wanneer u wilt reizen, met hoeveel personen en hoelang u op vakantie wilt en welke begeleiding/zorg u eventueel nodig heeft. Wij maken graag een offerte voor u, afgestemd op uw wensen. Elk jaar streven we ernaar om ons aanbod nóg mooier en compleet te maken.
vaatwasser
Met een beperking onbezorgd op vakantie!
NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties. De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties NBAV vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk. Alle NBAV-leden onderschrijven de strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, een perfecte zorg en heldere prijsstelling.
SEO
Vakantie gehandicapten.
Maar voor chronisch zieken, senioren en lichamelijk en verstandelijk gehandicapten kan dit een drempel vormen omdat je bijvoorbeeld afhankelijk bent van zorg en/of hulp. Het kan zijn dat de accommodatie aan bepaalde eisen dient te voldoen bijv. toegankelijk voor een rolstoel of anti-allergeen.
colloidaal goud
SRG Aangepaste Vakanties.
De SRG zoekt medewerkers die het leuk vinden om op vakantie te gaan met mensen met een lichamelijke beperking. Als medewerker verleen je hulp bij alles wat iemand met een lichamelijke berperking zelf niet kan. Altijd het laatste SRG-nieuws per e-mail ontvangen?
kraamcadeau met naam
Vele reizen en vakantie voor gehandicapten Rollator, rolstoel, scootmobiel en/of zorg individueel vakanties of groepsreizen.
Afhankelijk van uw bestemming kunnen wij uw helpen uw thuiszorg omzetten naar uw vakantieadres. Door onze begeleidingen met vakanties voor gehandicapten zijn we t/m 8 december alleen middags en avonds te bereiken. Ook met een fysieke beperking is bij Challenge Resorts Travel van alles mogelijk!
muursticker
Volwassenen lichamelijke beperking.
T 0172 21 88 10. De christelijke interkerkelijke stichting Ichthus organiseert vakantiereizen naar het buitenland voor mensen met een lichamelijke beperking. De vakanties duren gemiddeld tien dagen en worden zo mogelijk gepland in de zomermaanden. Padmoes 10 2645 GA Delfgauw.
Gehandicaptenreizen Buitengewoonreizen.nl.
Landstede Buitengewoon Reizen is hét reisbureau voor mensen met mobiliteitsbeperkingen, gehandicapten of rolstoelers in Nederland. Onze doelgroep zou aan alle drie omschrijvingen kunnen voldoen. We bieden over de hele wereld rolstoelaangepaste vakanties. Dat wil zeggen dat de kamer, het appartement, de villa, de vakantiewoning, de bungalow en bijvoorbeeld de camping rolstoeltoegankelijk is.

Contacteer ons