Resultaten voor reizen gehandicapten

reizen gehandicapten
 
Verre reizen voor mensen met een beperking.
Verre reizen voor mensen met een beperking. Een overzicht van reisorganisaties die reizen aanbieden voor mensen met een beperking naar verre bestemmingen. MundoRado Reizen: 12-daagse rondreis door Cambodja: Tijdens deze indrukwekkende rondreis door het magische Cambodja beleven we de authentieke sfeer van dit boeddhistische land.
datingsite gehandicapten
Avontuurlijke reizen voor mindervaliden.
de witte stranden op Aruba, een safari-trip in Zuid Afrika, een dagtrip in Thailand tot aan een adembenemende duikvakantie. Er zijn ook diverse Nederlandse organisaties die rolstoeltoegankelijke reizen organiseren zowel individueel als in groepen naar verschillende bestemmingen. Bekijk het overzicht Verre bestemmingen.
Artist
Volwassenen lichamelijke beperking.
BOSK, Vereniging van Lichamelijk Gehandicapten en hun Ouders. Postbus 3359 3502 GJ Utrecht. T 030 245 90 90. BOSK organiseert een wintervakantieweek in Oostenrijk voor jongvolwassenen en gezinnen BOSK-lid, waarvan één of meerdere gezinsleden een lichamelijk handicap heeft. Tevens is er een kampeerweekend voor kinderen en volwassenen met een cerebrale parese en een marktplaats met open vraag en aanbod. Diezerkade 3 8021 CW Zwolle. T 038 455 70 30. Organiseert individuele reizen voor mensen met een mobiliteitsbeperking over de hele wereld.
pigmentvlekken
Reismaatje gezocht voor Gehandicapten Reizen Reismaatjes.nl.
Startpagina Thema Reizen Gehandicapten Reizen. Gehandicapten Reizen RSS Feed. Rubriek: Gehandicapten Reizen 0. Zoek mensen voor een reis met gehandicapten. Sorry, geen advertenties gevonden. Ik ben een. Overige Advertenties 17. Thema Reizen 7. Weekend en dagtripjes 22. Zuid, Midden en Noord Amerika 55.
goochelaar
Gehandicapten reizen/MundoRado Reizen/Reisbureau gehandicapten vakanties Picture Vakanties.
Lokale helpers voor de letterlijke en figuurlijke drempels. Regelmatig spreken wij medewerkers van MundoRado Reizen, voorheen Gehandicapten reizen. Een prima reisbureau/ reisorganisatie met erg veel mogelijkheden en op maat reizen mogelijk. Droomreis gemaakt met spierdystrofie: We hopen dat we een voorbeeld zijn.
spaar rentes
Mindervaliden op reis Nieuws Telegraaf.nl.
In Drenthe boekte ze een aangepast huisje: in de aangepaste kamer stond alleen een 1-persoons bed zodat Yvonne niet bij haar man kon slapen, toch ook weinig gezellig tijdens je vakantie. Het echtpaar liet zich echter niet kisten en besloot binnen Europa volop te gaan reizen.
Gehandicapten reizen buitenland, Gehandicapten reis buitenland, Gehandicapten buitenland reizen, Gehandicapten buitenland reis, Gehandicapten trip buitenland ADIOS Reizen.
Adios Reizen organiseert meer dan 30 reizen voor gehandicapten zowel in Nederland als in het buitenland. Maak een leuke trip naar het buitenland met de boot, het vliegtuig of met de bus, het is allemaal mogelijk bij Adios Reizen. Wie is Adios Reizen?
Reizen met de trein met een mobiliteitsbeperking. Alle informatie via NS International NSInternational.nl.
Download Internet Explorer. NS International verkoopt online een groot assortiment reizen vertrekkend vanuit Nederland naar het buitenland enkele en retourreizen en reizen vanuit het buitenland naar Nederland enkele en retourreizen, en een beperkt aantal routes vanuit het buitenland naar een ander buitenland enkele en retourreizen.

Contacteer ons