Op zoek naar reizen gehandicapten?

reizen gehandicapten
 
DOE reizen maakt reizen met een handicap mogelijk.
Er staan al reizen voor 2015 op de site of bedoel je iets anders? Wie gaat er mee naar Rock Roll Terschelling? Over 10 weken is het zoveel. Je kan je nu nog opgeven. Vandaag de 50ste keer in Nederland, blijft de voorsprong op België met alweer 43 runs gewaarborgd? lees verder https//t.co/rovKzNSneT.: Waarom zij deze mooie gehandicapten motorritten zo ver weg?
vrieskast
Gehandicapten reizen.
Ook let de begeleider op gedrag, alcoholgebruik en zelfredzaamheid. Flow Reizen richt zich speciaal op gehandicapten reizen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking, die veel zelf kunnen, maar af en toe een extra steuntje in de rug nodig hebben.
goochelaar amsterdam
MundoRado Reizen.
Individuele Reizen Reist u liever met uw eigen gezin of groep? Onder de naam Reizen" op maat" alle leeftijden bieden wij alle bestemmingen ook aan voor mensen die liever met hun eigen groep of gezin reizen. U bepaalt wanneer u wilt reizen, met hoeveel personen en hoelang u op vakantie wilt en welke begeleiding/zorg u eventueel nodig heeft.
ki boek
Vele reizen en vakantie voor gehandicapten Rollator, rolstoel, scootmobiel en/of zorg individueel vakanties of groepsreizen.
Afhankelijk van uw bestemming kunnen wij uw helpen uw thuiszorg omzetten naar uw vakantieadres. Door onze begeleidingen met vakanties voor gehandicapten zijn we t/m 8 december alleen middags en avonds te bereiken. Ook met een fysieke beperking is bij Challenge Resorts Travel van alles mogelijk!
VPN
SET-Reizen het meest professioneel in begeleide vakanties.
SET-Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze professionele zorgverleners en enthousiaste vrijwilligers bieden jou de beste zorg en een onvergetelijke vakantie. Voor iedereen met een verstandelijke beperking hebben we specifieke vakanties die bij jouw zorgvraag past!
Volwassenen lichamelijke beperking.
Avontuurlijke vakanties voor mensen tussen de 20 tot 40 jaar met een lichamelijke beperking. Ieder jaar zijn er drie of vier reizen: vaak een cultuurreis, een watersportweek en een adventure-vakantie, soms nog extra een bezoek aan een muziekfestival. Sprekend de Wereld in, Stichting. Postbus 145 4570 AC Axel. T 0115 56 63 03 06 53 74 73 13. Reisvereniging voor mensen met een auditieve beperking. Diverse vakanties voor groepen van zes tot zestien personen. SRG Stichting Recreatie Gehandicapten.
Met een beperking onbezorgd op vakantie!
Vind uw ideale vakantie in een breed aanbod van reizen en accommodaties. Alle reisorganisaties zijn lid van de NBAV waardoor kwaliteit is gegarandeerd. Zoek je vakantie! Bent u op zoek naar een aangepaste vakantie? De Blauwe Gids helpt u de juiste keuze te maken uit het brede aanbod!
Gehandicaptenreizen Buitengewoonreizen.nl.
Landstede Buitengewoon Reizen is hét reisbureau voor mensen met mobiliteitsbeperkingen, gehandicapten of rolstoelers in Nederland. Onze doelgroep zou aan alle drie omschrijvingen kunnen voldoen. We bieden over de hele wereld rolstoelaangepaste vakanties. Dat wil zeggen dat de kamer, het appartement, de villa, de vakantiewoning, de bungalow en bijvoorbeeld de camping rolstoeltoegankelijk is.

Contacteer ons