Meer resultaten voor aangepaste woning voor gehandicapten

aangepaste woning voor gehandicapten
 
woonvoorzieningen, gehandicapten en ouderen Gemeente Heusden.
woonvoorzieningen, gehandicapten en ouderen. Kunt u niet meer zelfstandig wonen in uw woning door uw handicap of beperking? De gemeente kan u met extra geld helpen bij het betalen van de kosten van het bouwkundig aanpassen van uw woning. Woningaanpassing: een verbouwing. Woonvoorzieningen zijn aanpassingen in uw huis, waardoor u met een handicap of ziekte zelfstandig kunt blijven wonen. Bijvoorbeeld een traplift of aanpassingen in de keuken. Woningaanpassing: roerende voorzieningen. Naast daadwerkelijke aanpassingen in de woning is het ook mogelijk dat u met de zogenaamde roerende voorzieningen uit de voeten kunt. Te denken valt aan een toiletstoel, een douchestoel of een badplank. Woningaanpassing: verhuizing naar aangepaste woning. Soms is het mogelijk dat u verhuist naar een aangepaste woning. Uw gemeente heeft contacten met verhuurders van deze woningen. De woningen worden aangemeld bij de gemeente en komen niet in de reguliere woningverdeling. De gemeente bekijkt of de woning bij u past. Is dit het geval, dan biedt de gemeente of verhuurder u de woning aan. Voor de kosten van verhuizing en nieuwe inrichting verstrekt de gemeente een bijdrage.
casino 888
Woonbemiddeling Gemeente Velsen.
De toewijzing van een medisch geschikte woning is afhankelijk van de beschikbaarheid van de woningen. Aan dit product zijn geen kosten verbonden. Uitgebreide informatie over zorg, hulp of financiƫle steun voor gehandicapten, chronisch zieken en ouderen vindt u op de website van Regelhulp.
vaatwasser
Gehandicapten vakantie: speciale vakantiebungalows!
Gehandicapten vakantie: speciale vakantiebungalows! Hogenboom Vakantieparken is de ideale organisatie voor het boeken van een vakantie voor gehandicapten en/of mindervaliden. De organisatie brengt net wat meer zoekwerk met zich mee. De accommodatie moet bijvoorbeeld voorzien zijn van bepaalde aanpassingen maar ook direct zorg in de omgeving kan een belangrijk aspect zijn. Inmiddels beschikken een tiental Hogenboom Vakantieparken over een aantal aangepaste, sfeervolle bungalows in eigen land.
SEO
Aangepaste woningen Huisvesting in Zoetermeer Over Zoetermeer Inwoners Gemeente Zoetermeer.
Met de voorrangsverklaring heeft u 3 maanden voorrang op andere woningzoekenden op Woonnet Haaglanden. Om een voorrangsverklaring voor een aangepaste woning te kunnen krijgen heeft u van de een Wmo-advies voor dit type woning nodig. Zonder dit advies kan de TVZ u geen voorrangsverklaring geven voor een geschikte woning.
colloidaal goud
Woningaanpassing gehandicapten en ouderen: WMO of WLZ.
Woningaanpassing gehandicapten en ouderen: WMO, WLZ, PGB of bij letselschade? Wilt u de woning aanpassen omdat u een beperking hebt of vanwege een handicap of leeftijd? Ook bij letselschade kan woningaanpassing van belang zijn. Middelveld kan u van dienst zijn met tal van aanpassingen bijvoorbeeld bij het toilet, de badkamer of bij de keuken. Maar ook kunt u de woning toegankelijk maken voor rolstoel of rollator o.a.
kraamcadeau met naam
Haarlem Raaks MEE woonwinkel Voor wonen zonder beperking.
This field is intended to catch out spammers please leave it blank. Fokus is voor mensen met een ernstige lichamelijke handicap. Een Fokuswoning is een aangepaste woning die u huurt van de woningcorporatie. Fokus verleent bij u thuis assistentie op afroep en aanwijzing, 24 uur per dag en zeven dagen per week.
makelaardij amsterdam zuidoost
Rolstoelvriendelijke groepsaccommodaties voor zorggroepen.
Zoek je een aangepaste woning voor gehandicapten? Bekijk onze rolstoel toegankelijke groepsaccommodaties die volledig aangepast zijn voor gehandicapten en zorggroepen. Deze accommodaties zijn drempelloos, voorzien van aangepast sanitair, brede deuren voor de rolstoel en beschikken vaak ook over n of meerdere hoog-laag bedden.
Mindervaliden vakantiebungalows. Met park overzicht!
Deze bungalows zijn aangepast voor rolstoelgebruikers, er zijn er hulpmiddelen aanwezig, er kan een parkeerontheffing aangevraagd worden en er is vaak in de restaurants een invalidentoilet aanwezig. Bij Roompot Katjeskelder is het zelfs mogelijk om een groepsaccommodatie met aanpassingen voor 10 personen of meer te boeken.

Contacteer ons