Op zoek naar aangepaste bedden voor gehandicapten?

aangepaste bedden voor gehandicapten
 
Gehandicapten vakantie.
In Limburg verhuren wij 2 particuliere vakantiehuizen die ideaal zijn voor een gehandicapten vakantie. Deze 2 aangepaste vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen van 6 tot 8 personen en kunnen in totaal dus een grote groep van 16 personen herbergen. De 8 persoons vakantiehuizen beschikken over hoog/laag bedden, een douchebrancard, tillift en tal van voorzieningen die een gehandicapten vakantie tot een succes kunnen maken.
Experts
Mindervaliden vakantie. Minder valide bungalows, vakantiehuizen voor minder validen JeZoektIetsLeuks.nl.
De slaapkamer is gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk en ook de douches en toiletten zijn aangepast voor mindervaliden. Sommige vakantiehuizen beschikken over hoog-laag bedden met onrusthekken en andere aanpassingen. Wil je snel weten welke accommodaties nog beschikbaar zijn voor een mindervaliden vakantie?
VPNs
Aangepaste groepsaccommodatie.
Aangepaste groepsaccommodatie Marinushoeve is voor iedereen toegankelijk. De aangepaste groepsaccommodatie Marinushoeve is niet alleen erg ruim en luxe opgezet, de accommodatie is ook volledig aangepast om gehandicapten en minder validen een fijne vakantie te bezorgen. Het verblijf is gelegen in de Parel van Drenthe, waarbij in de directe omgeving heerlijk gewandeld kan worden op de verharde paden door de natuur. Geniet van een onbezorgde vakantie bij de Marinushoeve! Volledig aangepaste leefruimte, slaapkamer en badkamer. De gehele groepsaccommodatie is rolstoeltoegankelijk. Van entree tot keuken, van woonkamer tot slaapkamer. Daarnaast is er een aangepaste slaapkamer met hoog-laagbedden en badkamer met alle benodigde aanpassingen zoals een douchestoel, verlaagde wastafels en toiletbeugels. En heeft u extra wensen en behoeften zoals een tillift of extra hoog-laag bedden?
ring
Aangepaste vakantiewoning aan de Costa Blanca, Spanje.
Een gebogen brede deur verbindt de eetkamer met de aanbouw, die volledig is ingericht voor gehandicapten en mindervaliden, maar uiteraard ook prima door valide mensen gebruikt kan worden. De aanpassingen in deze kamer zijn zo gemaakt dat ze een geheel vormen met de rest van het huis en dus geen ziekenhuisgevoel geven. De aangepaste kamer heeft twee verrijdbare hoog/laag bedden met bedpapegaai, een aangepast verlengd toilet met opklapbare hulpbeugels, een speciale wasbak met aangepaste kraan voor rolstoelgebruikers en een inrijddouche voorzien van een opklapbare douchestoel en een verrijdbare douchestoel.
producties
Untitled Document.
accommodatie curacao
Handicap Revalidatie Zorg 2dehands.be.
13 augustus 2018 0915: Hasselt. Op 2dehands.be vind je alle hulpmiddelen voor een spoedig herstel en voor de beste permanente zorgen: van een rolstoel tot een aangepast bed. Nieuw of tweedehands. Voor een schappelijke prijs. Ben je op zoek naar een speciaal kussen, een ergonomische matras, een wandelstok of een aangepaste auto voor rolstoelgebruikers?
Magento Modules
Amsterdam NH, DoubleTree-by-Hilton Aangepaste reizen en vakanties.
De kamers in DoubleTree zijn beschikbaar als kamer met twin en queenzise bedden. De kamers bieden uitstekende comfort en hebben een aangepaste badkamer. Alle kamers zijn voorzien van een Apple iMac, Apple TV, airco, heel veel natuurlijk daglicht en een uitstekende badkamer met rolstoel inloopdouche. Snelle Wi-Fi is gratis beschikbaar in het hele hotel. De kamers met een indrukwekkend uitzicht over de stad laten zien dat gemak en comfort bij het hotel centraal staan. Bij de 2/3 persoonskamer dient de 3de persoon jonger te zijn dan 12 jaar. Belangrijke maten in.: Ingang kamer en badkamer, breedte 100 cm. Bedhoogte 52 cm. Toilet zithoogte 46 cm. Beugel hoogte 75 cm en 57 cm, tussenafstand 66 cm. Wastafel onderhoogte 72 cm, bovenkant 81 cm. Rol-in douche met zithoogte 60 cm. Alarmdraad in bad en slaapkamer. Reizen en vakanties voor gehandicapten?
hoger in google komen
Gehandicapten vakantie met een gerust hart op vakantie.
Gehandicapten Vakantie Met Een Gerust Hart Op Vakantie. Gehandicapten vakantie met een gerust hart op vakantie. Gespecialiseerd team voor vakantie gehandicapten bij Roompot Vakanties. Roompot Vakanties is de ideale organisatie voor het boeken van een vakantie voor gehandicapten en/of mindervaliden.
wikkelfolie

Contacteer ons