Op zoek naar aangepaste bedden voor gehandicapten?

aangepaste bedden voor gehandicapten
 
De specialist in hulpmiddelen voor kinderen Atlas Kidtech. arrow-left. arrow-left-blue. arrow-right. arrow-right-blue. check. logo. PDF. up. curve arrow. onderhoud. 360. no-image. liggen. lopen. rijde
De medewerkers zijn altijd heel aardig voor mijn kleinzoon, ze willen altijd alles voor hem doen. Toen we een bedbox nodig hadden kregen we dan ook geen standaard bedbox, maar een bedbox die speciaal voor Thomas toepasbaar was. Ja, dat vind ik fantastisch, echt waar.
Verkeersschool

aangepaste stoelen, bedboxen, hoog-laag bedden, loophulpmiddelen, rolstoelen, wandelwagens, autostoeltjes, etc. POM Revalidatietechiek heeft een gespecialiseerd kinderteam in huis en levert een breed pakket aan hulpmiddelen voor kinderen en volwassenen. Ze leveren producten en oplossingen die de activiteiten in het dagelijks leven vergemakkelijken, comfortabeler maken en de mobiliteit en zelfstandigheid vergroten.
online marketing manager
Aangepaste meubels en inrichting.
Op Hulpmiddelenwijzer.nl leest u meer over verschillende aangepaste meubels. Aanpassingen in de badkamer. Aanpassingen in de keuken. De hulp is nodig in.: Uw gemeente kan niet worden bepaald op basis van uw huidige internetverbinding. Kies Wijzig om uw gemeente in te voeren. Aansluiten op Regelhulp. Informatie voor gemeenten.
afwasmachine
Groepsaccommodatie voor gehandicapten huren Vakantiehuis gehandicapten.
Op Landgoed de Biestheuvel vindt u verschillende groepsaccommodaties welke geschikt zijn voor een vakantie met gehandicapten. Deze groepsaccommodaties beschikken over hoog/laag bedden, een tillift, aangepaste badkamers en toiletten. Op het Landgoed worden veel activiteiten gehouden waarvan sommige ook geschikt zijn voor mensen met een funtiebeperking.
hoog bed
Hulpmiddelen voor gehandicapten en ouderen Stichting Gehandicaptenvoordeel.
Caravanaanpassingen toer sta. Rollators, rolstoelen, scootmobielen, hoog/laag bedden. Kleding voor rolstoelgebruikers. Oprijplaten en hellingbanen. In een persoonlijk gesprek begeleiden wij u graag d.m.v. advies, tot het aanschaffen van het juiste product. Onze partners zijn o.a. Uw gewenste product niet gevonden: Laat het ons weten! 8091 TS Wezep. AGBcode: 76-087970 Gecertificeerd thuiscomfortadviseur. Welkom bij de Gehandicaptenvoordeel. Gehandicaptenvoordeel is een Stichting met als doel het adviseren van gehandicapten, mensen met een chronische aandoening en ouderen bij het maken van keuzes bij aanschaf van hulpmiddelen / aanpassingen in de ruimste zin en diensten ter ondersteuning op allerlei gebied.
Aangepaste meubels en inrichting.
een aangepast kinderbed, bijvoorbeeld een bed in speciale uitvoering met een speciale matras. Onder de aangepaste bedden vallen een Rotoflexbed, een help-jezelf-bed, een zijligbank en een bedbox.; bedelementen, zoals dekenboog, onrusthek, bedgalg, papegaai, portaal, bedverkorter of bedverlenger.; anti-decubitushulpmiddelen: matrassen en kussens tegen doorliggen. Voor wie is aangepast meubilair geschikt?
Zorgbedden voor kinderen met een handicap.
Kinderen verkennen niet alleen met hun ogen, maar ook met hun handen. De bedden van KayserBetten hebben hoge zijkanten en een lage instap, waarbij er rekening mee is gehouden dat het kind nergens zijn of haar vingers tussen kan krijgen. Ook kan het kind het bed niet zelf van de vergrendeling afhalen. Timmy, Emma of Hannah. De ruim zeven modellen KayserBetten hebben leuke namen meegekregen en hebben hun eigen toepassing. Zo is de Timmy met name geschikt voor kinderen die uit eigen beweging kunnen gaan zitten.
Alert Bedboxen Platform EMG.
Een ziekenhuisbed, speciaal ontwikkeld voor kinderen evt. volwassenen met een meervoudige beperking. Dit bed draagt de naam LUNA. De maatwerk bedden dragen de naam SOLE. Deel deze informatie via Thema: Aangepaste hulpmiddelen. Platform EMG Links Organisatie: Overig Alert Bedboxen. Inloggen Platform EMG.

Contacteer ons