Zoeken naar aangepaste bedden voor gehandicapten

aangepaste bedden voor gehandicapten
 
Aangepaste keuken accessoires en bestek gehandicapten.
Bestek, borden, bekers en nog veel meer! In de keuken staan is voor veel mensen niet alleen een groot plezier, maar ook een passie! En dat snappen wij van hulpmiddelenspecialist maar al te goed en daarom hebben wij ons assortiment hierop goed afgestemd.
hoog bed

In totaal zijn er drie standen; sound activated, random blink and trace. Met licht en geluid is deze Tangle nog onweerstaanbaarder dan de andere Tangles. Atlas is specialist op het gebied van revalidatie-hulpmiddelen voor kinderen. aangepaste stoelen, bedboxen, hoog-laag bedden, loophulpmiddelen, rolstoelen, wandelwagens, autostoeltjes, etc.
spaakbeschermers rolstoel
Vergoedingen POM revalidatietechniek Nijmegen.
De Zorgverzekerings wet ZVW Hulpmiddelen voor de thuissituatie met uitzondering van hulpmiddelen die via de WMO vergoed worden. Het gaat om aangepaste stoelen, trippelstoelen, statafels, loophulpmiddelen en oriënteringshulpmiddelen. Vergoeding hulpmiddelen bij kortdurend gebruik. Als u een hulpmiddel korter dan een half jaar nodig heeft, wordt het in de meeste gevallen niet verstrekt door uw zorgverzekeraar of gemeente. In die gevallen kunt u de hulpmiddelen lenen, huren of kopen. Geen recht op vergoeding? Als u volgens de genoemde wetgeving geen vergoeding ontvangt, dan zijn er nog een aantal mogelijkheden.: Bijzondere bijstand: Vraag hiernaar bij uw gemeente. Fonds van de ANGO Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie: Het ANGO Fonds verleent individuele financiële hulp aan alle gehandicapten en chronisch zoeken, ongeacht of u lid bent van ANGO.
colloidaal goud
Mindervalidenkamer Hotel De Meulenhoek Aangepaste kamers voor mindervaliden Drenthe Hotels.
Mindervaliden badkamer 2. Hotel De Meulenhoek beschikt over 2 aangepaste kamers voor mindervaliden, en zijn speciaal ingericht voor mensen die een aangepaste vakantie nodig hebben. Ook als mindervalide kunt u bij ons dus optimaal genieten van uw vakantie in Drenthe.
Rijschool Den Haag
Gehandicapt en kamperen ACSI.
Niet alleen campings houden rekening met gehandicapten, er zijn ook aangepaste caravans te koop. Bijvoorbeeld bij de Hoefslag in Zeeland. Zij maken LMC-caravans volledig op maat voor gehandicapte kampeerders. Denk daarbij aan rolstoelliften, oprijbanen, aangepaste bedden en deurverbredingen. Stadswandeling voor gehandicapten in Den Haag.
wasmachine
Hoog-laag bedbox Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Wanneer u zorg aan bed krijgt, zijn de meeste bedden in te stellen op de juiste werkhoogte. De laagste stand verkleint de kans op letsel bij het uit bed vallen. Voor onafhankelijke informatie over ziekte en gezondheid. Voor onafhankelijke informatie over vergoedingen en regelingen.
honeywell
Giethoorn: vrijstaande aangepaste en rolstoeltoegankelijke vakantiewoning Het Gieters Huus.
Passieve tillift Lexa Pro 275 kg inclusief tilbanden L en XL. 6 hoog laag bedden. Elektrische douchestoel en badbrancard. Gratis gebruik wasmachine en WIFI. Kijk voor alle extra's' bij de uitgebreide omschrijving. De aangepaste vakantiewoning het Gieters Huus wordt verhuurd aan zorggroepen en families waarvan 1 of meerdere personen een mobiliteits en / of lichamelijke beperking hebben.
Drenthe.
Voor accommodaties in onze regio die een landelijk werkgebied hebben, verwijzen wij u naar accommodaties. t Loeg 9 9465 TL Anderen. T 0592 24 19 86. Groepsaccomodatie met o.a. twee aangepaste douches-toilet en vier elektrische hoog-laag bedden. De Broekse Hoeve, Kampeerboerderij.

Contacteer ons