Meer resultaten voor aangepaste bedden voor gehandicapten

aangepaste bedden voor gehandicapten
 
Aangepaste vakantiehuisjes voor mindervaliden voor vakantie bij Ruurlo Achterhoek.
Opgemaakte bedden per bed. Bel of mail voor de beschikbaarheid! Wilt u graag eerst even een keer komen kijken naar de accommodatie? Laat het ons weten! Wij staan graag voor u klaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om de accommodatie te reserveren in combinatie met één of meerdere campingplaatsen of met een aangepaste woning.
tankpas
Mindervaliden vakantie. Minder valide bungalows, vakantiehuizen voor minder validen JeZoektIetsLeuks.nl.
De slaapkamer is gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk en ook de douches en toiletten zijn aangepast voor mindervaliden. Sommige vakantiehuizen beschikken over hoog-laag bedden met onrusthekken en andere aanpassingen. Wil je snel weten welke accommodaties nog beschikbaar zijn voor een mindervaliden vakantie?
vouwgordijnen
Drenthe.
Voor accommodaties in onze regio die een landelijk werkgebied hebben, verwijzen wij u naar accommodaties. t Loeg 9 9465 TL Anderen. T 0592 24 19 86. Groepsaccomodatie met o.a. twee aangepaste douches-toilet en vier elektrische hoog-laag bedden. De Broekse Hoeve, Kampeerboerderij.
webbouwers
Vakantiehuizen en bungalows voor gehandicapten.
Er is echter één gehandicapten vakantiehuis welke er met kop en schouders uitsteekt qua voorzieningen voor gehandicapten en mindervaliden. Zo staan er in dit aangepaste vakantiehuis standaard 4 hoog/laag bedden en er is een sauna. Deze slaapkamers met hoog/laag bedden, bevinden zich in de kelder van dit gehandicapte vakantiehuis.
2017
Untitled Document.
animatie foto
Mindervalidenkamer Hotel De Meulenhoek Aangepaste kamers voor mindervaliden Drenthe Hotels.
Mindervaliden badkamer 2. Hotel De Meulenhoek beschikt over 2 aangepaste kamers voor mindervaliden, en zijn speciaal ingericht voor mensen die een aangepaste vakantie nodig hebben. Ook als mindervalide kunt u bij ons dus optimaal genieten van uw vakantie in Drenthe.
Kookworkshop
Het Lorkenbos Vakantie met zorg.
Al onze huizen zijn daarnaast ook rookvrij. Onze aangepaste huizen. Type Beekje 6-8p. Speciaal voor instelling en verzorgingstehuizen i s het beddengoed niet verplicht bij ons te huren. Hoog en Laag bedden. In 4 van onze familiehuizen zijn hoog en laag bedden aanwezig.
dartpijlen
Hulpmiddel voor gehandicapten Wikipedia.
Een hulpmiddel voor gehandicapten, ook wel assistieve technologie AT genoemd, is een voorziening ter ondersteuning van personen met een beperking wegens een handicap of hoge leeftijd. Met deze hulpmiddelen kunnen een handicap geheel of ten dele gecompenseerd kan worden. De beperkingen kunnen van motorische, zintuigelijke, cognitieve, emotionele of psychische aard zijn. Hulpmiddelen kunnen variëren van prothesen, rolstoelen en aangepaste producten tot hulpprogramma's' voor de computer.
SEO

Contacteer ons