Zoeken naar reizen voor gehandicapten

reizen voor gehandicapten
 
Met een beperking onbezorgd op vakantie!
Begeleide reizen voor tieners. Vakanties voor kinderen met een meervoudige beperking. Vakanties voor ouderen. NBAV: kwaliteit in aangepaste vakanties. De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties NBAV vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk.
europcar schiphol
Gehandicapten reizen buitenland, Gehandicapten reis buitenland, Gehandicapten buitenland reizen, Gehandicapten buitenland reis, Gehandicapten trip buitenland ADIOS Reizen.
We organiseren reizen voor mensen tussen de 20 en 65 jaar en richten ons onder andere op gehandicapten die in het buitenland op reis willen. Zo hebben we diverse vliegreizen naar Frankrijk, maar ook verder van huis naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika.
Bureaustoel
Buitenhof Reizen.
Buitenhof Reizen organiseert begeleide groepsreizen en dagtochten voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking. Naast de begeleide groepsreizen bieden we ook Reizen op maat alle leeftijden. Elk jaar streven we ernaar om ons aanbod nóg mooier en compleet te maken.
chocolade medaille
Vakanties en reizen voor gehandicapten.
Zorgtours doet er alles aan om reizen naar een topbestemming mogelijk te maken voor gehandicapten, chronisch zieken en ouderen. Aanpassingen voor gehandicapten op vakantie. Een vakantie voor lichamelijk of verstandelijk gehandicapten moet misschien wel op meerdere punten aangepast zijn, denk maar aan.:
Vele reizen en vakantie voor gehandicapten Rollator, rolstoel, scootmobiel en/of zorg individueel vakanties of groepsreizen.
Afhankelijk van uw bestemming kunnen wij uw helpen uw thuiszorg omzetten naar uw vakantieadres. Door onze begeleidingen met vakanties voor gehandicapten zijn we t/m 8 december alleen middags en avonds te bereiken. Ook met een fysieke beperking is bij Challenge Resorts Travel van alles mogelijk!
SRG Aangepaste Vakanties.
Het nieuwe vakantieprogramma voor 2018 is nu beschikbaar. De SRG is een vrijwilligersorganisatie die groepsvakanties aanbiedt voor mensen met een lichamelijke beperking. Veel reizen gaan naar hotels in populaire vakantiebestemmingen. Met wat extra inspanningen en een flinke dosis improvisatievermogen. 2003 EC Haarlem.
MundoRado Reizen.
Individuele Reizen Reist u liever met uw eigen gezin of groep? Onder de naam Reizen" op maat" alle leeftijden bieden wij alle bestemmingen ook aan voor mensen die liever met hun eigen groep of gezin reizen. U bepaalt wanneer u wilt reizen, met hoeveel personen en hoelang u op vakantie wilt en welke begeleiding/zorg u eventueel nodig heeft.
Minder validen Zonvakantie Sunweb Zonvakanties.
Begeleiding op de luchthaven De accommodatie De luchthaven Rolstoel/Scootmobiel mee Begeleiding op de luchthaven Sunweb kan begeleiding op de luchthaven voor je aanvragen. Je ontvangt dan een leenrolstoel bij de check-in balie. Een medewerker van de luchthaven begeleidt je naar de gate.

Contacteer ons