Resultaten voor reizen voor gehandicapten

reizen voor gehandicapten
 
MeeReizen vakanties voor iedereen met een verstandelijke beperking.
Voor iedere groep is er een reis op maat. We hebben speciale kindervakanties voor kinderen tot 18 jaar en er zijn jongerenreizen voor mensen van 18 tot ongeveer 30 jaar. Bij de reizen met minder begeleding 14 vakantiegangers en 4 begeleiders gaan we naar bestemmingen in Nederland maar ook naar prachtige plekken in o.a.
bureaulamp led dimbaar
Reizen in Israël met beperkingen Uw Nederlandse Gids in Israël.
Israëltour gehandicapten meer van Galilea mindervalide reis Israël reizen met handicap reizen met rolstoel Berichtnavigatie. Vorig bericht Gids huren in Israël Volgend bericht Rondreizen in Israël. Zoeken naar: Zoeken Meest recente berichten. De Bijbel gaat nog veel meer voor je leven.
muursticker
MM Reizen onder begeleiding Vakantie Verstandelijk Gehandicapten.
Als er behoefte is aan een kennismaking zijn we graag bereid om n keer langs te komen voordat de reis vertrekt. Onze reizen zijn geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme vanaf 18 jaar, daarnaast hebben wij ook een reisaanbod voor senioren.
SEO
Vakanties en reizen voor mensen met een handicap Picture Vakanties.
Wanneer u zelf een beperking hebt, of op zoek bent naar de juiste accommodatie voor iemand met een beperking, is het belangrijk te weten hoe en waar een accommodatie of reis daarop is ingericht. Op vakantie gaan met een beperking kan immers al lastig genoeg zijn.
dakgoot zink
Minder valide Ook de lichamelijk gehandicapten en minder validen mensen willen graag op vakantie.
De doelstelling van de stichting Ichthus is het organiseren van vakantiereizen groepsreizen voor lichamelijk gehandicapten en minder validen. Het is een christelijke stichting, wat inhoudt dat de Bijbel, Gods Woord als uitgangspunt en leidraad is gekozen voor het vormgeven van de inhoud van de vakantie.
Pennen bedrukken
Volwassenen lichamelijke beperking.
BOSK, Vereniging van Lichamelijk Gehandicapten en hun Ouders. Postbus 3359 3502 GJ Utrecht. T 030 245 90 90. BOSK organiseert een wintervakantieweek in Oostenrijk voor jongvolwassenen en gezinnen BOSK-lid, waarvan één of meerdere gezinsleden een lichamelijk handicap heeft. Tevens is er een kampeerweekend voor kinderen en volwassenen met een cerebrale parese en een marktplaats met open vraag en aanbod. Diezerkade 3 8021 CW Zwolle. T 038 455 70 30. Organiseert individuele reizen voor mensen met een mobiliteitsbeperking over de hele wereld.
kraamcadeau met naam
Villa Xenofilia: vakantie gehandicapten links.
links gehandicapten accommodaties vakantie reizen. Diverse links vakanties en reizen voor gehandicapten en verwante onderwerpen. Op deze pagina verzameld Villa Xenofilia uit Spanje diverse interessante pagina's' over vakantie, reizen, accommodaties voor gehandicapten en verwante onderwerpen. Heeft u een leuke of interessante link of suggestie?
Aangepaste reizen en vakanties met de rolstoel, scootmobiel en/of zorg.
Barrièrevrije vakanties en / of reizen. Alles geregeld van begin tot eind. Aangepast vervoer van huis naar luchthaven v.v. Individuele opvang en begeleiding bij incheck en bagageafhandeling. Hulp met het beschermen en reisklaar maken van uw rolstoel of scootmobiel. rolstoel begeleiding in de luchthaven en transfers naar en van accommodatie. Accommodaties met thuiszorg, hulp of mobiliteitsmiddelen. Hulp bij terughalen hulpmiddelen en zorgkosten. Speciale op uw wens samengestelde reis. I agree terms and conditions. Dit veld is verplicht Zend. 2014 Copyright by Stichting Aangepaste Reisen Vakanties voor Gehandicapten.

Contacteer ons