Zoeken naar reizen voor gehandicapten

reizen voor gehandicapten
 
Reizen met mobiliteitsbeperking NS International.
Assistentie in het buitenland Assistentie in het buitenland heeft een langere aanvraagtijd, wij raden u aan om dit uiterlijk 1 week voor vertrek aan te vragen. Meer informatie Bezoek de site van NS voor meer informatie over reizen met een mobiliteitsbeperking in Nederland. Reizen met begeleider.
bedrukt
Reizen met een beperking.
Doe de Haltescan. Haltescan.nl is een handige website die van de meeste OV-haltes in Nederland aangeeft hoe toegankelijk deze zijn. Gratis reizen met de OV-Begeleiderskaart. Speciaal voor begeleiders van mensen met een beperking is er de OV-Begeleiderskaart. Zij mogen gratis meereizen.
oranje casino
Word vrijwillig vakantiebegeleider voor verstandelijk gehandicapten!
Om onze teams te versterken zijn we op zoek naar betrouwbare, enthousiaste vrijwilligers die affiniteit hebben met het begeleiden van gehandicapten. Je gaat mee met één of meerdere reizen; afhankelijk van wat jij wilt en hoe vaak wij jou in kunnen zetten. Elke reis duurt ongeveer een week, meestal van vrijdag tot vrijdag. Voor veel van onze reisbegeleiders is het vrijwilligerswerk een leuke week tussen het werk door, of om de zomermaanden op te vullen.
Freight
Dolfijn Vakanties Begeleide vakanties welkom.
Welkom op de site van Dolfijn Vakanties. Dolfijn organiseert vakantiereizen voor mensen met een licht verstandelijke beperking vanaf 16 jaar. Onze reizen worden begeleid door vrijwillige reisbegeleiders. U hoeft bij ons geen cookies te accepteren, wij plaatsen namelijk GEEN cookies!
audit doen
Avontuurlijke reizen voor mindervaliden.
de witte stranden op Aruba, een safari-trip in Zuid Afrika, een dagtrip in Thailand tot aan een adembenemende duikvakantie. Er zijn ook diverse Nederlandse organisaties die rolstoeltoegankelijke reizen organiseren zowel individueel als in groepen naar verschillende bestemmingen. Bekijk het overzicht Verre bestemmingen. Op Safari in Zuid-Afrika. Avontuurijk rolstoel safari met aangepaste tereinwagen die je meeneemt naar verschillende plekken in Zuid-Afrika waarond Kuger park. Duiken met een handicap. Duikvakanties voor mensen met een fysieke beperking op diverse mooie plekken mogelijk.
SEO checker
Reizen met een beperking HTM.
De komende tijd worden onze haltevoorzieningen vernieuwd en nog beter toegankelijk gemaakt voor reizigers die reizen met een beperking. RandstadRail-trams en de nieuwe R-net trams hebben een gelijkvloerse instap vanaf het perron, zodat je gemakkelijk in en uit kunt stappen met een rolstoel.
telefonische verkooptraining
Villa Xenofilia: vakantie gehandicapten links.
links gehandicapten accommodaties vakantie reizen. Diverse links vakanties en reizen voor gehandicapten en verwante onderwerpen. Op deze pagina verzameld Villa Xenofilia uit Spanje diverse interessante pagina's' over vakantie, reizen, accommodaties voor gehandicapten en verwante onderwerpen. Heeft u een leuke of interessante link of suggestie?
combimagnetron
Uit en Vakantie P-AL.
Speciaal een site voor mensen met een handicap, die graag op vakantie willen. Bureau Assistentieverlening Gehandicapten Reizen met een functiebeperking. Voor passagiers met een mobiliteitsbeperking bieden we speciale voorzieningen en assistentie om ervoor te zorgen dat de reis voor iedereen veilig en aangenaam verloopt.
tarieven lang parkeren schiphol

Contacteer ons