Resultaten voor reizen voor gehandicapten met begeleiding

reizen voor gehandicapten met begeleiding
 
Ouderen Reizen, Seniorenreizen, Senioren Vakanties!
Ook voor senioren met een lichte fysieke beperking, die extra zorg en begeleiding nodig hebben zijn tegenwoordige speciale reizen beschikbaar. Dit geldt ook voor alleenstaanden die qua status singel zijn. Op Reizen-Ouderen.nl staat een overzicht van alle soorten reizen en vakanties die beschikbaar zijn voor ouderen en senioren 50, 60 en 65.
starburst
W i e l e w a a l. n l.
Je zorgt voor de benodigde structuur en begeleiding bij ADHD/ASS, ASS/VB en MCG. Je helpt bij huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, afwassen en koken. Tijdens een verplichte instructiedag maak je kennis met de organisatie en de reisleiding. Tijdens deze dag en via instructiemateriaal word je voorbereid op wat je te wachten staat.
vaatwasser
Vakanties en reizen voor gehandicapten.
Denk daarbij niet alleen aan ADL-hulp, maar ook aan eenvoudige verpleegkundige handelingen en ondersteuning bij de inname van medicatie. Ook alleenstaande gehandicapten kunnen op vakantie! Natuurlijk zijn mantelzorgers en reispartners van harte welkom, maar onze reizen met zorg en begeleiding zijn ideaal voor alleenstaanden zonder of met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap.
SEO
Hulp bij Mobiliteitsbeperking vliegen met rolstoel en meer begeleiding TUI fly.
Om je goed te kunnen helpen, geef je tot uiterlijk drie werkdagen voor vertrek door wat je wel en niet kunt. En of je met een rolstoel reist of andere begeleiding nodig heeft. Hiervoor kan je dit formulier invullen. Wat je van ons kunt verwachten.
dakgoot zink
Verre reizen voor mensen met een beperking.
Stichting SteunpuntReizen organiseert begeleide reizen en begeleide dagtochten in binnen en buitenland voor mensen met een verstandelijke beperking en/of NAH. De begeleiding tijdens reizen en dagtochten wordt verzorgd door enthousiaste vrijwilligers, meestal met ervaring in de zorgsector. Zorg en hulpmiddelen tijdens vakantie.
kraamcadeau met naam
Gehandicapten reizen Zuid-Afrika Mindervaliden Safari's.'
Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Met of zonder begeleiding. Zuid-Afrika gehandicapten en mindervaliden reizen Gehandicapten mindervaliden Safaris. Ntshava Zuid-Afrika reizen Menu Homepage. Stap in de wereld van National Geografic en Animal Planet. Zuid-Afrika reizen en safaris voor iedereen en elk budget.
dymo 99014
SET-Reizen het meest professioneel in begeleide vakanties.
Reisaanbod Over SET-Reizen Begeleiding Vervoer Praktische info Evenementen Contact. Heb je onze reisbrochure voor 2019 nog niet ontvangen? Vul dan hieronder je naam en adres in en wij zorgen dat je de nieuwe reisgids thuisgestuurd krijgt. SET-Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
Aangepaste rolstoel vakanties voor gehandicapten.
Uitgebreide site met veel informatie. Belgisch/Turks reisbureau dat vakanties naar Turkije verzorgt, met allerlei excursiemogelijkheden voor gehandicapten. De site is niet altijd even duidelijk, maar omdat er verder weinig informatie over Turkije is voor gehandicapten, wil ik hem toch noemen. Voor de reizen is in ieder geval eigen begeleiding of zelfredzaamheid voor dagelijkse verzorging nodig.

Contacteer ons