Zoeken naar reizen voor gehandicapten met begeleiding

reizen voor gehandicapten met begeleiding
 
Dolfijn Vakanties Begeleide vakanties welkom.
In de Schijnwerper. Wie zijn zij? Vraag en Antwoord. Wie zijn zij? Wie zijn wij? Welkom op de site van Dolfijn Vakanties. Dolfijn organiseert vakantiereizen voor mensen met een licht verstandelijke beperking vanaf 16 jaar. Onze reizen worden begeleid door vrijwillige reisbegeleiders.
e-sigaret
MundoRado Reizen.
Veel plezier met het uitzoeken van uw vakantie en graag tot ziens op één van onze mooie bestemmingen! Waarom kiest u voor MundoRado Reizen? Kennis van mindervalide aanpassingen op de bestemming. Begeleide groeps of individuele reizen. Groot en gevarieerd reisaanbod. Begeleiding door enthousiaste en ervaren vrijwilligers.
nieuwe scooter kopen
Volwassenen verstandelijke beperking.
Voor reizigers van alle leeftijd, dus ook kinderen, met een lichamelijke, visuele of een verstandelijke beperking of vorm van autisme of diabetes in Nederland en Europa, ook wintersport. Van bijna zelfstandig reizen tot reizen met intensieve zorg en begeleiding. De Spring, Vakantiecentrum.
bioscoop almere
Gehandicaptenreizen met begeleiding, Reizen voor gehandicapten met begeleidingReis, voor gehandicapten met begeleiding, Gehandicapten reis met begeleiding ADIOS Reizen.
Vanuit die visie organiseren wij reizen voor gehandicapten met begeleiding, met als doel een onvergetelijke vakantie! Al onze begeleiders hebben een hart voor God! Meer dan 100 vrijwilligers zetten zich jaarlijks in om een reis te organiseren voor gehandicapten, mét professionele begeleiding.
afwasmachine
Begeleide vakanties in kleine groepen Kompas Reizen.
Met opstapplaatsen in de regio beginnen de vakanties met Kompas Reizen dichtbij huis. Kompas Reizen biedt vakanties aan in kleine groepen, onder begeleiding van enthousiaste en ervaren vrijwilligers. Naast vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking worden sinds 2017 ook vakanties aangeboden voor jongvolwassenen met autisme ASS en reizen voor mensen met een lichamelijke beperking en.
Professionele begeleiding voor vakanties met een beperking.
Op vakantie met een verstandelijke beperking. Op vakantie met autisme. Wintersport voor gehandicapten. Vakantie voor verstandelijk gehandicapten. 6004 RM Weert. Noodnummer: klik hier. Privacy en Cookie-beleid. Disclaimer en Copyright. Flow Reizen maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Onderweg Reizen Gezellige, begeleide vakanties.
Twee dagen feest met veel muziek en veel fun! Bekijk alle reizen. Geweldige begeleiders, voor iedereen aandacht en als nodig begeleiding Een supertijd gehad in Parijs. Alles" wordt goed geregeld." Het leuke aan Onderweg Reizen is dat alles goed geregeld wordt.
SET-Reizen het meest professioneel in begeleide vakanties.
Reisaanbod Over SET-Reizen Begeleiding Vervoer Praktische info Evenementen Contact. SET-Reizen organiseert begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze professionele zorgverleners en enthousiaste vrijwilligers bieden jou de beste zorg en een onvergetelijke vakantie. Voor iedereen met een verstandelijke beperking hebben we specifieke vakanties die bij jouw zorgvraag past!

Contacteer ons